Apartmaji Ero Punta Skala

Hrvaška Dalmacija Severna Dalmacija Zadar in okolica Ulica I / 1, Punta Skala, Petrčane

od €40 na noč (cenik)

Apartmajska hiša se nahaja na območju Punta Skala (del naselja Petrčane). Od plaže dolge več kot 2 km je oddaljena samo 80 m. Plaža je prodnata in skalnata s peščenimi deli in naravnimi senčnimi površinami, zelo primerna za družine z otroki. Ob plaži vse do središča mesta je lepo urejeno sprehajališče.
Hiša je sestavljena iz dveh ločenih apartmajev - prvi apartma se nahaja v pritličju v njej pa živijo lastniki stavbe, drugi apartma pa v prvem nadstropju (zunanje stopnišče).

Apartma za 4 osebe, prvo nadstropje / 55 m2 : 2 spalnici: - prva spalnica: dve standardni postelji, klimatizirana in ločena kopalnica, WC / tuš - druga spalnica: zakonska postelja, dvojna postelja (po potrebi otroška posteljica), - 2 kopalnici s tušem / wc -jem in enim pralnim strojem, - kuhinja z jedilnico: električni štedilnik, aparat za kavo, mikrovalovna pečica, dva hladilnika in majhen zamrzovalnik - teraso s tendo in bambusova sedežna garnitura - pogled na morje
* Eno zavarovano parkirno mesto za avto blizu hiše.
* Brezplačna uporaba zunanjega bazena v bližnjem resortu Sunnyside Apartments Petrčane.
* Rezervacija od 05.06. do 25.09. je možna katerikoli dan za min. 4 dni.
* Turistična taksa je vključena v ceno.
* Hišni ljubljenčki do 9kg so dovoljeni - Doplačilo 10 € / dan.
* Doplačilo za peto osebo oz. dodatno ležišče je +10 €.


>>> BREZPLAČNA ODPOVED <<<
Vsi lastniki, ki so v svojem oglasu dopisali BREZPLAČNA ODPOVED - "Garantirajo za povračilo akontacije za rezervacijo nastanitve v primeru odpovedi povezane z virusom SARS-Cov2" ali "Omogočajo rezervacijo nastanitve brez akontacije". Prosimo vas, da za več informacij stopite neposredno v stik z lastnikom!

Spalnice: 2 Kopalnice: 2 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 8 gostov Min. nočitev: 7 noč Ura prihoda: Ura odhoda: XKU-408192

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje