Apartmaji Domovoj Medvode

Slovenija Ljubljana z okolico Medvode Vaše 41a

od €60 na noč

Domovoj, apartmaji in sobe, se nahajajo v majhni vasi Vaše, blizu mesta Medvode (oddaljeni 1 km). Nahajajo se na robu krajinskega parka Polhograjski dolomiti. Od Ljubljane so oddaljeni 6 km, od centra Ljubljane pa 15 km. Nudijo popolnoma opremljene prostore s pridihom domačnosti in svetovanjem pri izbiri poti in odkrivanju slovenskih skritih zakladov. 40 km so oddaljeni od Bleda in Bohinja, nekoliko manj od Velike planine. Prav tako je lep izlet obisk Postojnskih in Škocjanskih jam ali pa izlet do obalnega mesta Pirana in Jadranskega morja. V ponudbi sta večji in manjši apartma in soba z lastno kopalnico.

Soba s pogledom na gore za 3 osebe ( 25m2 ) - Mouitain view; spalnica z zakonsko posteljo in raztegljivim kavčem, prostorna kopalnica, francoska balkona.

Apartma s pogledom na gozd za tri osebe ( 36m2 )- Forest view ; Spalnica z zakonsko posteljo in raztegljivim kavčem, lastna kuhinja, prostorna kopalnica in lastna terasa z mizo in klopjo.

Luxury Apartment za 6 oseb ( 65m2) ; Spalni del z zakonsko posteljo, spalnica z dvema pogradoma,  velika miza, sedežna, kuhinja, kopalnica z masažnim tušem, IR savno in masažnim stolom, lastni vhod in terasa z mizo in stoli.

Dodatna ponudba:
VROČA KOPEL primerna za 4 ljudi, na prostem za hišo. Temperatura vode se s pečko na drva segreje na idealnih 40 °C ali malo čez.
CENA : 60,00 € / 2h
DOMAČI, OBILNI IN TOPLI ZAJTRKI po želji, z doplačilom - 9 EUR po osebi.

Spalnice: 2 Kopalnice: 1 Opremljen Apartma 65 m2 Vključuje: 6 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: 16:00 Ura odhoda: 10:00 DJD-024788

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje