Apartmaji Danijela- Kampor

Hrvaška Kvarner Otok Rab Kampor Kampor 448

Cena po dogovoru

Lepo urejeni apartmaji Danijela se nahajajo na otoku Rabu samo 50 m od plaže, v kraju Kampor. V ponudbi so štirje moderni apartmaje, ki so primarni za 2-6 oseb.
Apartma 1 (4+2) ima popolnoma opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem, jedilnico, dnevno sobo z raztegljivim trosedom, klimo, pogled na morje, kopalnico s kotno kadjo, dve spalnici (vsaka soba ima veliko zakonsko posteljo), veliko teraso z vrtnim žarom in pogledom na morje. Vsi prostori (razen kopalnice) imajo pogled na morje.
Apartma 2 (4+2) ima popolnoma opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem, klimo, dve spalnici z balkonom in pogledom na morje (vsaka soba ima zakonsko posteljo in dodatno ležišče), kopalnico in veliko teraso s pogledom na morje.
Apartma 3 (2+1) se nahaja v bungalovu ob hiši in ima opremljeno kuhinjo, klimo, dodatno ležišče, spalnico, kopalnico in teraso na dvorišču.
Apartma 4 (2+1) ima opremljeno kuhinjo, klimo, dodatno ležišče, spalnico, kopalnico in teraso na dvorišču in pogled na morje.
Vsem gostom je na voljo uporaba vrtnega žara in interneta (Wi-Fi). Najbližja plaža je od hiše oddaljena 50 metrov. V bližini objekta najdete trgovino, restavracijo, bar, menjalnico, turistični urad, frizerski salon, šolo potapljanja, igrišče, izposojo čolnov, ...

Spalnice: 2 Kopalnice: 1 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 15 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: UNV-261858

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje