Apartmaji Bruna Mali Lošinj

Hrvaška Kvarner Otok Lošinj Mali Lošinj Š.K.Kozulića 36

od €57 na noč

Apartmaje Bruna najdete v Malem Lošinju, na otoku vitalnosti - Lošinju. Namestitev nudijo v dveh popolnoma opremljenih apartmajih.

Apartma Bruna 1 ***(2+1), 40m2, pritličje, spalnica, kopalnica, kuhinja in jedilnica, dodatno ležišče, klima, Wi-Fi, velika vrtna terasa s kaminom; možnost brezplačnega parkiranja 30 metrov od objekta. Apartman Bruna 1 *** se nahaja na naslovu Šime K. Kozulića 36, Mali Lošinj.

Apartma Sea view *** (4+2), 87m2, visoko pritličje, spalnica (zakonska postelja), soba z ločenimi ležišči in izhodom na verando (na veradni sta 2 kavča), dnevna soba, opremljena kuhinja, klima, Wi-Fi, dve kopalnici, jedilnica z izhodom na veliko teraso s čudovitim pogledom na morje; zagotovljeno parkirišče. Apartma Sea view *** se nahaja na naslovu Creska 51, Mali Lošinj.

V bližini apartmajev so trgovine, bari, restavracije in vse ostale storitve, potrebne za sproščujoč dopust.

>>> BREZPLAČNA ODPOVED <<<
Vsi lastniki, ki so v svojem oglasu dopisali BREZPLAČNA ODPOVED - "Garantirajo za povračilo akontacije za rezervacijo nastanitve v primeru odpovedi povezane z virusom SARS-Cov2" ali "Omogočajo rezervacijo nastanitve brez akontacije". Prosimo vas, da za več informacij stopite neposredno v stik z lastnikom!

Spalnice: 3 Kopalnice: 2 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 9 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: HRO-012796

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje