Apartmaji Božo Opačak

Hrvaška Dalmacija Srednja Dalmacija Split in okolica Omiš Domovinskog rata 1-Nemira

od €20 na noč

Družinska hiša Apartmaji Božo Opaca, se nahaja v majhni in mirni vasici Nemira (Omiš). V ponudbi je deset apartmajev primernih za 2 do 5 oseb. Apartmajska hiša tako lahko sprejme do 20 ljudi. Velika nastanitvena kapaciteta je idealna za vse vas, ki iščete nastanitev za večje število družin. Za vse tiste ki želijo skupen oddih v ločenih apartmajih. Večji apartmaji imajo dve spalnici, medtem ko so studii primerni za dve do 2 + 1 oseba.

Hiša se nahaja 200 m od morja. Vsi apartmaji so v celoti opremljeni. Vsi gostje lahko uporabljajo žar in uživajo na skupni terasi. Celotno dvorišče krasi 100 različnih rastlin, ki poskrbijo za čudovit vonj Sredozemlja. Bližina mest Makarska (30km) in Split (30km) pa vam omogoča obisk raznih dalmatinskih znamenitosti.

Do bazena imajo dostop le apartma A9 (3 + 2), studio apartma A10 (2 + 1) in studio A11 (za 2 osebi)! Za več informacij se obrnite na lastnika preko kontaktnega obrazca!

Spalnice: 2 Kopalnice: 1 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 5 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: 12:00 Ura odhoda: 10:00 CPS-085412

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje