Apartmaji Baška Voda

Hrvaška Dalmacija Srednja Dalmacija Makarska z okolico Baška Voda Put Kapelice 3

od €25 na noč

Lepo urejeni apartmaji le 220 m od morja, za dve do šest oseb. Vsi apartmaji so popolnoma opremljeni. Prodnate plaže, ki krasijo mesto Baška Voda, so izjemno privlačne za družine z otroki. Lokacija je tudi odlično izhodišče za izlet na čudovito Biokovo.

Apartmaji A1 in A2 (za 2-4 oseb), ki se nahajajo v 1. nadstropju, imata dvoposteljno sobo z zakonsko posteljo, popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnico in kavč posteljo, klimatsko napravo, kopalnico, satelitsko televizijo in prostorno teraso - teraso s sedežno garnituro.
Studi apartma A6 se nahaja v 1 nadstropju in ima zakonsko posteljo, kopalnico, majhno kuhinjo, satelitsko televizijo, klimatsko napravo in teraso s sedežno garnituro.
V drugem nadstropju, sta apartmaji A3 in A5 (za 2 do 4-oseb), apartmaja imata dvoposteljno sobo z zakonsko posteljo, popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnico in kavč posteljo, klimatsko napravo, kopalnico, satelitsko televizijo in balkon - terasa s sedežno garnituro.
V apartmajiski hiši se nahaja še studio apartma A4 za 3 osebe, ki ima zakonsko posteljo in eno posteljo, popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnico, klimatsko napravo, kopalnico, satelitsko televizijo in balkon z vrtno garnituro.

Spalnice: 2 Kopalnice: 1 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 6 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: WFO-113562

Oprema:

Ponudba:

Pošlji povpraševanje