Apartmaji Bašić- Krk

Hrvaška Kvarner Otok Krk Njivice Gromačine 7

Cena po dogovoru

Lepo urejeni apartmaji Bašić s pogledom na morje se nahajajo v mirnem delu Njivic na Krku, v neposredni bližini morja. Hiša je obdana z velikim vrtom.
Gostom je na razpolago 5 modernih apartmajev - 2 apartmaja za 4 osebe z možnostjo dodatnega ležišča A4+2, dva apartmaja za 3 osebe in dodatnega ležišča A3+1, in ene studio za 2 osebi S2. Čudovita plaža Kijac je oddaljena 400 m od apartmajev.
Lepo urejeni apartmaji imajo SAT TV in brezplačen brezžični internet (Wi-Fi). Na razpolago je zavarovano parkirišče in prostorna terasa s pogledom na morje in okolico.
V ceno je vključena posteljnina, ki se menja tedensko, vključeno pa je tudi zaključno čiščenje.
Gostje apartmajev Bašić so predvsem družine, ki želijo pobegniti od mestnega vrveža in iščejo mirno, ter sproščujoče poletne počitnice. V apartmaju boste našli brošure in zemljevide otoka za lažjo namestitev in ideje za dejavnosti, ter izlete, ki bodo še dodatno dopolnili vaš dopust. Apartmaji se nahajajo 250 m od trgovine, 400 m od morja in 1,8 km od centra Njivic.

Spalnice: 2 Kopalnice: 1 Opremljen Apartma 0 m2 Vključuje: 22 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: FZB-456737

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje