Apartmaji Bajama

Hrvaška Dalmacija Srednja Dalmacija Šibenik in okolica Brodarica Ribarska 17

od €50 na noč (cenik)

V šibeniškem predmestju Brodarica, le 3 km od središča Šibenika, se nahajajo apartmaji Bajama. V hiši sta dva moderno urejena apartmaja kategorizirana s 4 zvezdicami. Apartmaja sta opremljena z dvema udobnima spalnicama, opremljeno kuhinjo, dnevno sobo, dvema kopalnicama in straniščem. Apartma 1 ponuja možnost, da uživate v pogledu na morje z lastnega balkona, gostje iz apartmaja 2 pa imajo svoj neposreden izhod na lastno teraso, kjer se nadaljuje skupno dvorišče z bazenom.

Poleg tega imajo gostje na voljo žar, vrtno garnituro s senco in pogledom na morje, ležalnike za sončenje, zunanji tuš, skupne vadbene in igralne kotičke. Parkirni prostor je v ograjenem dvorišču. Apartmaji so le 100 m od prodnate plaže z bari in raznimi otroškimi objekti. Le 1,5 km od letovišča Solaris s slavnim vodnim parkom in 3 km od centra mesta Šibenik. Mesta z bogato kulturno in zgodovinsko dediščino. Bajama je tako idealen počitniški dom za družinske počitnice.

Spalnice: 2 Kopalnice: 2 Opremljen Vila z bazenom 80 m2 Vključuje: 6 gostov Min. nočitev: 7 noč Ura prihoda: 16:00 Ura odhoda: 10:00 PYB-621310

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje