Slovenija Prekmurje Moravske Toplice Apartma POLŽEK Moravske Toplice

Dušan Kaplan Dušan Kaplan

Apartma POLŽEK Moravske Toplice

Slovenija Prekmurje Moravske Toplice Delavska ulica 30

od €45 na noč

Apartma Polžek se nahaja v sklopu kompleksa Term Vivat in nudi vso udobje sodobnega bivanja. Apartma vsebuje popolnoma opremljeno kuhinjo z velikim dnevnim prostorom in dodatnim ležiščem za dve osebi, velik LCD TV, internet, klimo, eno spalnico z zakonsko posteljo in pogradom primernim tudi za odrasle osebe, kopalnico s tuš kabino s stenskim stolom za pomoč pri tuširanju ter veliko teraso z vrtno garnituro. Apartma se nahaja v pritličju in je primeren za osebe z invalidnostjo. Dobrodošli so tudi manjši hišni ljubljenčki.
Možen je tudi najem z vključenimi kartami za kopanje po dogovoru. Karte so za celodnevno kopanje v bazenskem kompleksu Term 3000 z možnostjo dvakratnega vstopa na dan. Otroci do 6. leta starosti imajo prost vstop.
Doplačila:
Priprava apartmaja ( menjava brisač in kuhinjskih krp ) 30,00€ ter prijavnina s turistično takso.
* Osebe z invalidnostjo so oproščene plačila turistične takse ob predložitvi ustreznega dokazila na recepciji ob prijavi!

Spalnice: 1 Kopalnice: 1 Opremljen Apartmajska hiša 65 m2 Vključuje: 6 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: 13:00 Ura odhoda: 10:00 OWO-913840

Oprema:

Ponudba:

Pošlji povpraševanje