Slovenija Dolenjska Reka Kolpa Metlika Apartma Ma & Ja Metlika 2+2

Bojan Bojan

Apartma Ma & Ja Metlika 2+2

Slovenija Dolenjska Reka Kolpa Metlika Grabrovec 84

Cena po dogovoru

PROSTO OD 28.10 DO 6.11.
Ma&Ja je moderno opremljen apartma, v tihi in mirni vinogradniški vasi Grabrovec nad Metliko, ki se nahaja ob pohodniški Urbanovi poti. Apartma je za 4 osebe, v katerem so dobrodošli vsi, od najmlajšega do najstarejšega, prav tako tudi hišni ljubljenčki. Ima veliko teraso s pogledom na vinograd, sadovnjak in Metliko. Na terasi je velika miza s stoli in senčnikom in ogrevan jacuzzi ( Japonska kopel ). V spalnici je velika in visoka zakonska postelj. Dnevna soba z raztegljivim kavčem je združena z moderno opremljeno kuhinjo in jedilnico. V kopalnici se nahajajo tuš, fen za lase, brisače in kopalni plašči. Apartma je klimatiziran in ogrevan s talnim gretjem, ima brezplačen wi-fi in satelitsko televizijo. Kuhinja je opremljena s pečico, hladilnikom z zamrzovalno skrinjo, indukcijsko ploščo, pomivalnim strojem in mikrovalovno.
Zunaj se nahaja gugalnica za najmlajše, zunanji kamin za žar in v kleti je prostor za 30 oseb za zabave, sestanke in različne dogodke. Na voljo je tudi parkirni prostor in izposoja koles.
V okolici najdete vrsto naravnih kopališč ob reki Kolpi dostopnih s kolesi ali avtomobili. Le 10 km stran je priljubljena izletniška točka Krašnji vrh z vitkim razglednim stolpom. Pozimi pa vas vabi tudi manjše smučišče GAČE približno 25 km od apartmaja. Lastnik priporoča obisk vinske kleti Prus, ki se lahko pohvali z več kot 40-imi vrstami vin in obilo zlatih priznanj kakovosti.
Vljudno vabljeni na nepozaben, aktiven in sproščujoč oddih.
* Za dobrodošlico dobite steklenico domačega vina.

Spalnice: 1 Kopalnice: 1 Opremljen Apartma 55 m2 Vključuje: 4 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: 14:00 Ura odhoda: 11:00 HUA-052256

Oprema:

Ponudba:

Pošlji povpraševanje