Apartma Kristina Ugljan

Hrvaška Dalmacija Severna Dalmacija Otok Ugljan Mulinska 3

od €50 na noč (cenik)

Na severnem delu otoka Ugljan, v čudoviti uvali Muline obdani z mediteransko vegetacijo, najdete na moderno opremljen apartma Kristina. Apartma ima prelep panoramski pogled na zaliv, olive in bližnje otoke. Apartma je od najbližje peščene in prodnate plaže oddaljen le 2-5 minut hoje po poti obdani z borovci. V neposredni bližini apartmaja je trgovina in nekaj restavracij z domače obarvano ponudbo.
Samo mesto vas bo navdušilo z lepo ohranjeno naravo in bogato kulturno dediščino. Center Ugljana je oddaljen približno 2.5 km s trgovinami, tržnico, pošto, zdravstvenim domom,... torej z vsem, kar potrebujete za brezskrben dopust. Prav tako pa se najde ravno pravšnja kombinacija tradicije in zabave. Apartma se nahaja v prvem nadstropju, ima eno spalnico in dodatno ležišče v dnevnem prostoru ( kavč ), popolnoma opremljeno kuhinjo in kopalnico s pralnim strojem.

Spalnice: 1 Kopalnice: 1 Opremljen Apartma 45 m2 Vključuje: 4 gostov Min. nočitev: 5 noč Ura prihoda: 14:00 Ura odhoda: 10:00 RNB-027555

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje