Apartma Ivica- Malinska

Hrvaška Kvarner Otok Krk Malinska Karinovo 1

Cena po dogovoru

Apartma Ivica za 2 - 6 oseb se nahaja v Malinski na otoku Krku na odlični lokaciji - samo 250 m od plaže. Tukaj boste imeli zasebnost, saj lastnik živi v drugem kraju, tako da vas bo sprejela sobarica. Nastanitev vključuje spalnico, kuhinjo, dnevni prostor, kopalnico, balkon s pogledom na morje, klimo, pralni stroj, digitalno televizijo in parkirno mesto pred hišo. Apartma se nahaja se v prvem nadstropju in ima lasten vhod.
Objekt se nahaja v mirni in tihi ulici, brez večjega prometa. Do centra mesta je 600 metrov, prva trgovina pa se nahaja v isti ulici. Najbližja plaža je uvala, polna naravne sence in nadvse primerna za družine z otroki. V neposredni bližini so tri plaže, izbirate lahko med peščenimi in prodnatimi plažami.
Malinska je čudovito in mirno mesto, ki vas bo očaralo s svojo čudovito naravo, zelenjem, lepimi prodnatimi plažami ter kristalno čistim morjem. Ob morju lahko uživate v sprehodih na sprehajalni poti, ki je dolga več kilometrov.
Cene za 4 osebe:
Izven sezone: 35 € - 40 € /noč
Sezona: 60 € - 65 € /noč
*cena za več oseb po dogovoru
Od 1.9. - 31.5. lastnik ponuja najem apartmaja za daljše časovno obdobje --> cena: cca 200 € - 300 € na mesec oz. po dogovoru!

Spalnice: 1 Kopalnice: 1 Opremljen 0 m2 Vključuje: 2 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: SIW-233840

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje