Hrvaška Kvarner Otok Krk Malinska Apartma in sobe Pungeršek - Malinska

Tamara Pungeršek Tamara Pungeršek

Apartma in sobe Pungeršek - Malinska

Hrvaška Kvarner Otok Krk Malinska Malinska

Cena po dogovoru

Apartmaji in soba Tamaris se nahajajo v Malinski, na otoku Krku. Do plaže je le 200 metrov, do centra mesta pa približno 400 metrov.Hišni ljubljenčki so dobrodošli (doplačilo 5 €/dan). Gostom je v bližini na voljo najem barke, gliserjev, koles in terenskih vozil.

Ap 4+2 je primeren za do 6 oseb. Ima 4 osnovna ležišča in 2 dodatni (ki se doplačata glede na uporabo). V apartmaju najdete dve spalnici, opremljeno kuhinjo (posoda, pribor, mikrovalovna pečica, pečica, ploščam hladilnik, zamrzovalnik, kuhalnik za vodo), dnevno sobo, satTV, Wi-Fi, dve klimi, DVD player, sušilec za lase, jedilnico in veliko teraso z delnim pogledom na morje (terasa je večji del dneva v senci). Apartma je idealen za družine, nahaja pa se v 1. nadstropju družinske hiše.

Soba Tamaris pa je locirana v pritličju hiše in je primerna za do dve osebi. Ima lasten vhod, kopalnico in poseben garderobni prostor. Soba je prav tako opremljena s hladilnikom, mini barom, kuhalnikom za vodo, aparatom za kavo, satTV, Wi-Fi, klimo in sušilcem za lase. Pred sobo je terasa in pa parkirišče.

V času vašega dopustovanja boste lahko avto parkiriali ob hiši in ga tam tudi pustili, saj se vse turistične storitve (plaža, center, trgovina, restavracije,...) nahajajo v neposredni bližini.

Cena vključuje najem, turistično takso, elektriko, posteljnino in brisače. Enkratna prijava ni vključena v ceno. Vsaka dodatna oseba = 10 €/dan

POSEBNE UGODNOSTI*** V terminih od 1.4 do 30.5. in od 13.9. do 31.10 vam lastniki ugodijo 10 % popusta za najem nad 4 dni.

Spalnice: 2 Kopalnice: 1 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 6 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: SRC-451265

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje