Hiša Rustica Barić Draga - Paklenica

Hrvaška Dalmacija Severna Dalmacija Zadar in okolica Barič Draga Barič draga 158

Cena po dogovoru

Hiša Rustica direktno na plaži se nahaja v vasi Barić Draga, obalnem naselje ob Velebitskem kanalu na Hrvaškem. Nahaja se med Karlobagom in Starigradom - Paklenica. Apartma v ponudbi je primeren za 8-10 ljudi. Gostom je na voljo zgornje nadstropje hiše, v katerem sta samostojni spalnici z zakonsko posteljo in 4 postelje na galeriji. V dnevnem prostoru je možnost dodatnega ležišča - raztegljiv kavč za 2 dodatni osebi. V apartmaju je 1 kopalica z wc, polno opremljena kuhinja, dnevna soba/jedilnica, galerija ter terasa s pogledom na morje. Na terasi je manjši električni žar, za uporabo pa je spodaj na voljo tudi kamin. Na plaži se lahko uporablja tudi wc in tuš, ki se nahajata v spodnjem nadstropju.
Plaža je direktno pred hišo. Na plaži je betonski pomol, del plaže je peščen - primeren tudi za otroke. Ob hiši je zasebno parkirišče.
*Možnost najema vodnega skuterja seadoo ali manjšega gumijastega čolna z motorjem. Za dodatne informacije pošljite povpraševanje.
Dobrodošli!

>>> BREZPLAČNA ODPOVED <<<
Vsi lastniki, ki so v svojem oglasu dopisali BREZPLAČNA ODPOVED - "Garantirajo za povračilo akontacije za rezervacijo nastanitve v primeru odpovedi povezane z virusom SARS-Cov2" ali "Omogočajo rezervacijo nastanitve brez akontacije". Prosimo vas, da za več informacij stopite neposredno v stik z lastnikom!

Spalnice: 2 Kopalnice: 1 Opremljen Hiša 0 m2 Vključuje: 10 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: GCT-093998

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje