Ekološka kmetija Šlibar

Slovenija Gorenjska Tržič Cesta na Hudo 23

Cena po dogovoru

Čudovita družinska ekološka kmetija Šlibar ponuja prijetno uživanje v naravi in ekološko pridelani hrani. Če iščete drugačen in nepozaben oddih v objemu narave vsekakor obiščite to prisrčno eko kmetijo, ki poleg poleg ekološko pridelanega žita, sadja in zelenjave ter iz vsega tega pripravljene hrane ponuja prvo ekološko pivo v Sloveniji.
Na kmetiji imate možnosti uživati v lesenih glamping hiškah. Ponujamo nastanitev v preprostih eno- ali dvosobnih hiškah in v dveh rustikalnih dvosobnih hiškah. Dvosobne hiške imajo sobo za starše in sobico za spanje do štirih otrok, vsaka hiška ima svojo kopalnico, ki je oddaljena 2-5 minut hoje. Pred hiško je prostor za kuhanje z vso opremo in zunanjo teraso z mizo, stoli, ležalniki. Bližnja okolica ponuja vrsto aktivnosti kot so pohodništvo, planinarjenje in kolesarjenje. Vaši otroci bodo vsekakor uživali, ker je na kmetiji veliko prostora za igro s preprostimi igrali, lahko pa se zabavajo z opazovanjem domačih živali, ki se pasejo na pašnikih okrog glampinga. Ob jutrih pa vas razvajamo z raznolikim in okusnim zajtrkom, ki ga pripravimo skorajda izključno iz domačih pridelkov.
Preprosta enosobna hiška (dvojna postelja za 2 osebi)
Preprosta družinska dvosobna hiška (v vsaki dvojna postelja za 2 osebi + do 4 osebe v otroški sobi)
Rustikalna družinska dvosobna hiška (v vsaki dvojna postelja za 2 osebi + do 3 osebe v otroški sobi)

Spalnice: 2 Kopalnice: 1 Opremljen Turistična kmetija 0 m2 Vključuje: 2 gostov Min. nočitev: 4 noč Ura prihoda: Ura odhoda: PXG-166695

Oprema:

Ponudba:

Pošlji povpraševanje