Apartmaji PodPonco

Slovenija Gorenjska Kranjska Gora Rateče 14

Price On Asking

Na meji treh dežel Avstrije, Slovenije in Italije se nahaja majhna, pravljična vasica Rateče. Rateče so čudovita lokacija za izlete, kjer se nahaja veliko slovenskih naravnih biserov. V zimskem obdobju si lahko privoščite smučanje v bližnjem smučarskem središču Kranjska Gora, spomladi in poleti pa so odlično izhodišče za izlet v Julijske Alpe. Urejene in povezane kolesarske steze odpirajo številne možnosti za raziskovanje Doline Tamar, Kranjske Gore, Trbiža ali Mojstrane.
Prijaznost in toplino mesta, kot tudi domačinov, lahko doživite v Apartmajih Pod Ponco. V apartmajski hiši vas čaka pet komfortno opremljenih apartmajev. S terase ali balkona svojega apartmaja lahko občudujete Ponco (2274m), veličastno goro Julijskih Alp. Vseh pet apartmajev je popolnoma opremljenih s kuhinjo eno ali dvema spalnicama, kopalnico in balkonom ali teraso.
Dodatna ponudba;
V hiši je tudi zaseben wellness prostor z masažno kadjo, finsko in infrardečo savno.
* Za vse dodatne informacije, rezervacije in cene pišite lastniku preko kontaktnega obrazca.
* Mob.: 051 351 005

Bedrooms: 2 Bathrooms: 1 Furnished Apartment house 0 m2 Accommodates: 22 guests Minimum Stay: 3 nights Checkin Time: 15:00 Checkout Time: 10:00 NPG-679408

Facilities:

Suitables:

Contact