Villa Nada-Korčula

Kroatien Dalmatien Süddalmatien Insel Korčula Prigradica 58 Blato N/K

von €35 pro Nacht

Moderno opremljeni apartmani, u izuzetno mirnom predjelu otoka Korčule, smješteni 50-tak metara od mora i pješčane plaže i 70 m od centra mjesta Prigradica. Svi apartmani sa terasama i pogledom na more. Za svaki apartman osiguran je i parking prostor sa nadsrešnicom za zaštitu od sunca.

SPECIJALNA PONUDA ZA SEZONU 2021 godina -Gosti koji rezerviraju apartman najmanje 7 dana u mjesecu JUNI i SEPTEMBAR(6 i 9) imaju još jedan dan gratis. -Gosti koji rezerviraju apartman najmanje 10 dana u mjesecu JULI i AVGUST (7 i 8) imaju još jedan dan gratis. Mogućnost organiziranja večera(dalmatinske i bosanske kuhinje-roštilj) u dogovoru sa vlasnikom apartmana. Mogućnost zakupa apartmana na duži period naravno uz dogovoreni rok i naknadu. DOBRODOŠLI!

Sugeriramo Vam da se odlučite da dođete prvi put kod nas i sigurno više nećete nikada imati potrebe da razmišljate gdje ćete na odmor jer uvijek ćete dolaziti u svoj apartman.

Schlafzimmer: 0 Bäder: 0 Möbliert Apartment house 0 m2 Bietet Platz für: 4 Gäste Mindest Aufenthalt: 1 Übernachtungen Eincheckzeit: 14:00 Abreisezeit: 10:00 OHG-626577

Einrichtungen:

Angebot:

Entfernung:

Kontakt