Ferienhaus Bahor Crnomelj

Slovenija Dolenjska Flus Kolpa Črnomelj Zorenci 4

von €25 pro Bett

Svega pet kilometara od grada Črnomelj, u selu Zorenci, čeka vas autohtona kuća za odmor Bahor. Ova mala obnovljena drvena kuća, koja stoji već 145 godina, danas nudi savršen odmor koji povezuje spoj tradicionalnog i modernog odmora.

Interijer kuće Bahor odajte toplinom i tradicijom, što ćete osjetiti u svakom prostoru. Kuća je potpuno opremljena i ima veliku spavaću sobu s bračnim krevetom i rustikalnom pločicom. Druga spavaća soba ima pet kreveta. Sadrži modernu kuhinju s tradicionalnim blagovaonicom. I moderna kupaonica. Ispred kuće se nalazi prostrana natkrivena terasa s velikim stolom i roštiljem. U suterenu je prostor s malim šankom i velikim stolom za cca. 18 ljudi. Tu je i ljetna kuhinja s tradicionalnom krušnom pećnicom, gdje domaćini mogu naučiti kako peći domaći kruh.

Domaćini nude mogućnost iznajmljivanja bicikala za otkrivanje prirodnih i kulturnih ljepota Bele krajine. Tijekom toplih ljetnih mjeseci možete koristit bazen s malom terasom i roštiljem.

Cjenik:
Najam apartmana po osobi ... 25,00 € / dan
Najam apartmana za 4 osobe ... € 80,00 / dan
Najam apartmana za 7 osoba ... 100,00 - 120,00 € / dan
Doručak po osobi ... 4,00 € / dan
* Pri iznajmljivanju kuće na 5-7 dana cijena najma je povoljnija.

Po prethodnom dogovoru s vlasnicima moguća je degustacija domaćeg vina i bogat domaći obrok za do 18 osoba.

Schlafzimmer: 2 Bäder: 1 Möbliert Robinson-Tourismus 0 m2 Bietet Platz für: 7 Gäste Mindest Aufenthalt: 1 Übernachtungen Eincheckzeit: 14:00 Abreisezeit: 10:00 EMA-617946

Einrichtungen:

Angebot:

Kontakt