Apartmaji Slovenija

Villa Roza

Villa Roza

  • 0 Stars.

Villa Roza se nahaja v kraju Dovje in nudi odlične jedi kot tudi prenočišča. Vilo najdete ob glavni cesti Jesenice - Kranjska Gora.

 

Restavracija lahko sprejme do 60 gostov, poleti pa odprejo še čudovito teraso z dodatnimi 40 sedeži. Prijazno osebje vam bo postreglo z okusnimi ribjimi in divjačinskimi jedmi, seveda pa vam nudijo tudi jedi po naročilu. Prostor lahko tudi rezervirate za večje priložnosti (rojstni dan, poroka, poslovno kosilo,..). V restavraciji Ville Roza se enkrat letno odvijajo dnevi dubrovniške kuhinje in glasbe, ki vsekakor popestrijo dogajanje v vili.

 

Svojim gostom nudijo tudi prenočišča, in sicer imajo na voljo štiri dvoposteljne sobe. Vsaka soba ima lastno kopalnico, možnost dodatnega ležišča, nekatere pa tudi kabelsko televizijo. Dopust v Villi Roza vam bo zagotovo v užitek, saj je v bližnji okolici veliko možnosti za zabavo. Dneve lahko popestrite s kolesarjenjem, gorskim kolesarjenjem, sprehodi, pohodi, gorskimi turami v Julijske Alpe ali Karavanke, lahko pa se tudi odločite za igranje tenisa, smučanje, drsanje, plezanje po umetni plezalni steni ali pa plezalni steni za ledeno plezanje...

 

Vabljeni!

 

Naslov: Dovje 127c, Mojstrana, Slovenija

Tel.: 00386 45895250


Dovje 127c, Mojstrana, SlovenijaOther Categories:
 Apartmaji Slovenija
 Apartmaji Slovenija » Kranjska Gora
 Apartmaji Slovenija » Mojstrana


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter