Villa Harbour

Hrvaška Dalmacija Severna Dalmacija Zadar in okolica Put sv. Marije 56, 23205 Bibinje, Hrvaška

od €150 na noč

Harbour Vila se nahaja v mirnem delu Bibinja, 400 m od morja, vendar zelo blizu centra mesta. Bibinje je živahno, majhni obalno mesto južno od Zadra. Harbour Villa je nova (zgrajena v 2017), luksuzna vila, ki ponuja zasebnost in ponuja odlično vrednost za vaš denar. Ima 3 posamezne apartmaje in bazen.

Vila ima 155 m², sprejme lahko do 14 ljudi v v 7 sobah, od tega so 4 spalnice, posebej pa tudi 3 velike kavče. Vila ponuja velik bazen z ležalniki, 3 v celoti opremljene kuhinje, 4 kopalnice, žar, brezplačen WiFi, klimo, dobrodošlico s hrano in pijačo, ter vse druge potrebščine, ki jih gostje lahko pričakujejo.

Ta sodobna Vila je idealna za tiste, ki nameravajo preživeti počitnice z večjo skupino prijateljev in imajo željo po zasebnosti.

Nadstropja:
- pritličje: 2+2

- 1. nadstropje: 4+2 in 2+2
Zunaj Ville se nahaja tuš. Če se odločite za daljše bivanje, lahko uporabljate tudi pralni stroj, sušilec perila in prostor za shranjevanje za koles, vozičkov za otroke, ... Vse to se nahaja v pritličju.

V sezoni je možno vilo najeti kot celoto (cene spodaj), izven sezone pa tudi po posameznih apartmajih.
Harbour Villa je od plaže oddaljena 500 m, 1 km od centra, 200 m od trgovine, 1 km od restavracij, 60 m od marine in 1 km od ambulante.

Spalnice: 4 Kopalnice: 4 Opremljen 0 m2 Vključuje: 14 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: UQU-765340

Oprema:

Ponudba:

Pošlji povpraševanje