Apartmaji Zadar in okolica

Villa Croatia

Villa Croatia

  • 0 Stars.

Villa Croatia je locirana v mirnem naselju Diklo, ki je del Zadra, pristaniškega mesta v severni Dalmaciji. Villa vam nudi nastanitev v petih klimatiziranih apartmajih.

 

Apartma 1 (6+2) vsebuje tri spalnice, popolnoma opremljeno kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo s sedežno garnituro in kabelsko TV, kopalnico z WC-jem in pralnim strojem ter opremljen balkon s pogledom na vrt.

Apartma 2 (4+2) vsebuje spalnico z zakonsko posteljo in pogradom, popolnoma opremljeno kuhinjo, jedilnico , dnevno sobo s sedežno garnituro in kabelsko TV, kopalnico z WC-jem in pralnim strojem ter opremljen balkon s pogledom na vrt.

Studio apartmaji 3, 4 in 5 (2) vsebujejo spalnico z zakonsko posteljo, opremljeno kuhinjsko nišo z jedilnico, kabelsko TV, kopalnico z WC-jem ter opremljeno teraso s pogledom na morje.

 

Vsem gostom je so na voljo brezplačni internet, parkirišče, brezplačna izposoja koles ter uporaba zunanjega žara. Osebje Ville lahko organizira tudi izlete z ladjo do slikovitega narodnega parka Plitviška jezera in Slapov Krke.

Villa Croatia se nahaja le 200 metrov od plaže, trgovine in bari so oddaljeni 100 metrov, restavracije z lokalno hrano pa 300 metrov.

Lastniki govorijo slovensko.

 

Preživite svoj dopust v Villi Croatia!

 

Naslov: Rimanica 17, Zadar – Diklo, Hrvaška

Mob.: 00385 (0)98 918 0001
Rimanica 17, Zadar – Diklo, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Zadar in okolica
 Apartmaji Zadar in okolica » Zadar


  • Slike [7]
  • Pošlji sporočilo
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter