Apartmaji Hvar

Villa Conte

Villa Conte

  • 2 Stars.

Družina Carić vam ponuja prave mediteranske počitnice v svoji Villi Conte. Villa Conte se nahaja na južni strani otoka Hvar, samo 100 metrov od morja. To vam omogoča, da uživate v čistem morju Mediterana in v vonju, ki ga nosi rahel poletni vetrič in v pogledu na bližnje otoke kot so Vis, Korčula ter Scedro. Da bi bile vaše počitnice čim bolj udobne, se družina Carić trudi, da bi ugodila vsem vašim zahtevam in potrebam.


V Villi Conte se nahaja 7 različnih apartmajev, ki vam s svojo opremljenostjo olajšajo vsakodnevno življenje. Vsak apartma izžareva svojo lepoto in išče pot do vas. Po dolgoletnih izkušnjah na področju turizma so se odločili, da vam vaše počitnice naredijo kar se da udobne s ponudbo tipičnih dalmatinskih jedi, narejenih na tradicionalen način z eko pridelki iz svojih vrtov in polj.

Poleg turizma se ukvarjajo tudi z poljedelstvom, vinogradništvom in pridelavo zelenjave. Če želite doživeti popolne počitnice jih boste doživeli v Villi Conte z nepozabnimi sončnimi zahodi, kristalno čistim morjem, tradicionalnimi dalmatinskimi jedmi in nedotaknjeno naravo. Družina Caric je tu, da vas povede skozi nove dogodke, ki vas bodo obogatili in vam povišali standard zadovoljstva.


Naslov: Ivan Dolac, otok Hvar, Hrvaška

Mob.: 00385 91 55 77 514 


Ivan Dolac, otok Hvar, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Hvar
 Apartmaji Hvar » Ivan Dolac


  • Slike [7]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter