Apartmaji Split in okolica

Villa Bose

Villa Bose

  • 0 Stars.

Apartmaji Villa Bose se nahajajo v Ruskamenu, direktno na prečudoviti plaži. Ruskamen je turistično naselje, ravno na pol poti od Splita do Makarske. Svojim gostom nudijo 4 udobno in moderno opremljene apartmaje.

 

Apartma A2: max 6 oseb, nahaja se na podstrešju, ima pa hodnik, kopalnico, dvoposteljno sobo, dnevno sobo s štirimi dodatnimi ležišči, veliko jedilnico in popolnoma opremljeno kuhinjo. Apartma ima tudi dve veliki zasebni terasi s pogledom na odprto morje.

 

Apartma A3: max 7 oseb, najlepši in največji apartma v vili, nahaja se v prvem nadstropju, njegove stopnice pa vodijo direktno na plažo. V apartmaju najdete hodnik, dve kopalnici, popolnoma opremljeno kuhinjo, jedilnico in udobno spalnico/dnevno sobo, v kateri najdete tri udobne raztegljive zofe (za 4 osebe). Spalnica je dvoposteljna in vključuje tudi vhod v enoposteljno spalnico. Kuhinja, dnevna soba in spalnica imajo pogled na morje in izhode na teraso s tendo.

 

Apartma A7: zasebni bungalov, nekaj metrov oddaljen od hiše. Sestavljajo ga spalnica za tri osebe, kuhinja, jedilnica, dnevna soba z raztegljivo zofo za še dve osebi, kopalnica, hodnik in velika terasa. Spalnica, dnevna soba in terasa imajo pogled na morje.

 

Apartma A9: max 6 oseb, ima pa dve dvoposteljni spalnici, kopalnico, hodnik, veliko kuhinjo z jedilnico in kavčem za dve osebi. Kuhinja z jedilnico ima balkon in pogled na morje.

 

Vsi apartmaji imajo satTV in so popolnoma opremljeni. Lastniki govorijo hrvaško, angleško, nemško, češko, italijansko in slovaško, zato vas bodo brez težav in z velikim veseljemo sprejeli. Vabljeni!

 

Naslov: Ruskamen 100, Lokva Rogoznica, Hrvaška

Tel.: 00385 21861506

Tel.: 00385 21871366

Mobi: 00385 98422462


Ruskamen 100, Lokva Rogoznica, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Split in okolica
 Apartmaji Split in okolica » Omiš


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter