Apartmaji Črna Gora

Vila More

Vila More

  • 0 Stars.

Vila More se nahaja v samem centru Budve. V bližini je pošta, avtobusna postaja in samo 10 min. hoje do starega mestnega jedra Budve. V vili se nahaja tudi soba za biljard, pred njo je urejen parkirni prostor za goste, kateri je pod nadzorom 24ur/dan. V samem pritličju Vile More pa je restavracija v kateri nudimo našim gostom usluge polpenziona. Prečudovite peščene plaže so od apartmajev oddaljene le 300m. Voda v app. in sobah je na razpolago 24ur/dan. Prednost naše vile je v tem,  da se nahaja na mirni lokaciji in se s tem izognemo mestnemu hrupu, tako dnevnemu kot nočnemu. Lastniki bomo poskrbeli za to, da bo bivanje v naši vili za vas nepozabno.
V sklopu Vile More so enoposteljne, dvoposteljne, troposteljne in štiriposteljne sobe, ki so lepo opremljene, saj želimo narediti vaš dopust čim bolj prijeten. Večina sob ima pogled na morje in svojo lastno teraso. Vsaka soba ima klimo, TV in hladilnik. Poskrbljeno je tudi za brisače in posteljnino. Poleg sob sta na razpolago tudi dva apartmaja za 3 in več oseb, ki pa sta kompletno opremljena (klima, kuhinja, kopalnica, spalnice, TV, brezžični internet). V apartmajih so brisače in posteljnina.
Za tiste, ki prisegate na udobje in luksuz, pa imamo Lux apartmaja, ki se nahajata v obalni hiši le 50m od plaže in sta vam na razpolago vse dni v letu. Apartmaja sta velika 120 m2, imata jakuzzi, centralno gretje, 3 klimatske naprave, telefon, TV, kompletno opremljeno kuhinjo, skratka luksuzna namestitev. Menjava brisač, mila in toaletnega papirja je kot v hotelu. Posteljnina se menja na 3-4 dni. Možnost koriščenja brezžičnega interneta.

Želimo vam dobrodošlico in lep dopust v Budvi in črnogorskem primorju.


Naslov: Prve Proleterske 12, Budva, Črna Gora

Tel.: 00382 33 451 771

Tel/Fax: 00382 33 454 608

Mobi: 00382 69 040 855


Prve Proleterske 12, Budva, Črna GoraOther Categories:
 Apartmaji Črna Gora
 Apartmaji Črna Gora » Budva


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter