Apartmaji Krk

Vila Belveder

Vila Belveder

  • 0 Stars.

Vila Belveder se nahaja na otoku Krk, natančneje v mestu Njivice, ki so popularna destincaji mnogih turistov. V svoji ponudbi imajo na voljo 2 studio apartmaja, 4 apartmaje in eno sobo. Studio apartmaji, apartmaji in soba so lepo in udobno opremljeni in nudijo kakovosten počitek v vročih dneh.

*Studio apartma AMARILIS ima opremljeno kuhinjo, dvoposteljno sobo, kopalnico in SAT-TV. Studio apartma ima tudi teraso s pogledom na ulice.

*Studio apartma BEGONIJA ima opremljeno kuhinjo z dnevno sobo in kopalnico ter SAT-TV. Studio apartma ima teraso s pogledom na morje in ulice. Studio apartmaja sta primerna za 2 osebi.

*Apartma CIKLAMA ima kuhinjo, dnevno sobo, spalnico in kopalnico ter SAT-TV. Prav tako ima teraso s pogledom na morje. Primeren je za 3 osebe.

*Apartma HORTENZIJA in apartma LAVANDA imata 2 kuhinji, dnevno sobo, spalnico in 2 kopalnici ter SAT-TV. Apartmaja imata tudi 2 terasi s pogledom na morje in po potrebi se lahko apartmaja razdelita na 2 ločeni enoti. Apartma HORTENZIJA je primeren za 4 osebe, apartma LAVANDA pa za 6 oseb.

*Apartma MIMOZA  ima kuhinjo, dnevno sobo, spalnico, sobo z dodatnim ležiščem in 2 kopalnici ter teraso s pogledom na morje. Primeren je za 6 oseb (4+2) in ima tudi SAT-TV.

*Soba RUŽA ima spalnico in kopalnico primerna je za 2 osebi.

Dodatno ležišče in uporaba interneta je brezplačno ter turistična taksa se ne zaračuna.

 

Naslov: Gromačine 14, Njivice, otok Krk, Hrvaška

Tel:/Fax: 00385 51 846 319
 


Gromačine 14, Njivice, otok Krk, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Krk
 Apartmaji Krk » Njivice


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter