Apartmaji Slovenija

Turistična kmetija Pirc

Turistična kmetija Pirc

  • 0 Stars.

Turistična kmetija Pirc se nahaja v naselju Lahomšek, v neposredni bližini Laškega. Svojim gostom nudi pobeg iz stresnega vsakdana v čudovito neokrnjeno naravo in pa priložnost da si naberete moč in energijo ter sprostite duha in telo.

 

V ponudbi imajo tri popolnoma opremljene apartmaje.

Zeleni apartma(4+4): pritličje, 88m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo in ena z dvemi ločenimi ležišči z dodatnima ležiščema), opremljena kuhinja z dnevno sobo (sedežna garnitura s še dvema ležiščema), kopalnica, satTV, internet, kamin, terasa.

Modri apartma (2+2): prvo nadstropje, 49m2, spalnica, opremljena kuhinja, dnevna soba s sedežno garnituro, ki se raztegne v dve dodatni ležišči, kopalnica, internet, satTV, velik balkon in prostorno podstrešje namenjeno najmlajšim za igro ali za dodatno ležišče.

Rdeči apartma (2+2): prvo nadstropje, 49m2, spalnica, dnevna soba z raztegljivim kavčem, prostorna in opremljena kuhinja, kopalnica, internet, satTV, velik balkon in podstrešje za dodatno ležiče ali igro.

 

Na kmetiji Pirc lahko uživate v daljših sprehodih po travnikih ali bližnjem gozdu, spoznavali boste lahko živali in delo na kmetiji, igrali namizni tenis, košarko ali pa se preizkusili v lokostrelstvu. Posebna ponudba kmetije pa sta finska in infrardeča savna, v katerih se boste lahko popolnoma sprostili in še bolj uživali med dopustovanjem. Zraven objekta je urejen prostor za piknike, otroško igrišče in vrtna uta.

V neposredni bližini kmetije se nahajata Termalni park Laško in pa Rimske toplice, ki ju boste lahko obiskali s posebnimi popusti.

 

Dobrodošli !

 

Naslov: Lahomšek 1, Laško, Slovenija

Tel.: 00386 35731455

Mobi: 00386 31704930


Lahomšek 1, Laško, SlovenijaOther Categories:
 Apartmaji Slovenija
 Apartmaji Slovenija » Laško


  • Slike [10]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter