Apartmaji Črna Gora

Turistični kompleks Fanfani

Turistični kompleks Fanfani

  • 0 Stars.

TURISTIČNI KOMPLEKS FANFANI

V prelepem delu bokokotarskega zaliva, samo 20 km od letališča Tivat in 35 km od letališča Ćilipi (HR), v mestu mnogih festivalov, tik ob morju v Đenovićih, se nahaja Turistični kompleks Fanfani s Hotelom ’Milena’.
Ta edinstven kompleks vam, na svojih 6000 m2, nudi namestitev v svojem hotelu z osmimi sobami in v bungalovih oz. studio apartmajih. Prav tako nudimo storitve v naši restavraciji s 150 mesti in v letnem vrtu, v egzotičnem ambijentu ter na urejeni plaži z ležalniki in senčniki.

 

HOTEL MILENA

Kompleks Fanfani svojim gostom nudi namestitev v hotelskih sobah in bungalovih. Sobe se nahajajo v Hotelu Milena, nad restavracijo in prav vse nudijo čudovit pogled na morje, kot tudi skupno teraso opremljeno z vrtnim pohištvom. S
obe so primerne za 2+1 ali 2+2 oseb.
Opremljene so v modernem stilu: francoska postelja, dodatno ležišče, TV, klima, mini bar, opremljena kopalnica.

Bungalovi se nahajajo od 5 do 10 metrov od plaže (odvisno od razporeda), zraven hotela, obdani s cvetjem in imajo direkten pristop do restavracije.
Vsi bungalovi so urejeni, so v stilu studio apartmajev, primerni za 2+2 oseb, opremljeni z novo opremo: francoska postelja in dodatni ležišči, TV, klima, mini kuhinja, mini bar, opremljena kopalnica in zasebna terasa z vrtno garnituro.
Vsem gostom je na voljo brezplačen in varovan parkirni prostor, prostor na plaži z dvema ležalnikoma in senčnikom na sobo/bungalov in uporaba brezžičnega interneta.


RESTAVRACIJA


V pritličju Hotela Milena se nahaja restavracija, ki obratuje celo leto. Ob rednih gostinskih storitvah za naše goste, nudimo tudi veliko izbiro jedi po naročilu, ribjih, mesnih in tradicionalnih specialitet.
Izpostavimo lahko ribje in mesne jedi, pripravljene izpod peke in pa sveže ulovljene ribe, ki jih gosti izebrejo sami iz ribnika restavracije.
Kot NEKAJ NOVEGA IN EDINSTVENEGA pa za solato in prilogo jedem nudimo sezonsko zelenjavo, pridelano na naraven in zdrav način v naših vrtovih. Vrtove lahko gostje tudi obiščejo.

 

PLAŽA IN PRIVEZ

Ob celotnem kompleksu se razprostira atraktivna plaža, ki je za čim bolj prijetno kopanje in sončanje urejena z ležalniki in senčniki ter egzotičnimi palmami, Plaža je na voljo tudi vsem ostalim, željnim uživanja in sprostitve. Ob standardni ponudbi nudimo tudi priveze za jahte do 100 BRT.
V našem kompleksu organiziramo tudi razna slavja, poslovna kosila in koktejl zabave. Odvisno od interesa, organiziramo tudi izlete z barkami po bokokotarskem zalivu, izlete z luksuznimi kombiji do atraktivnih mest naše države in sosednjih držav,na voljo pa je tudi najem jaht za večdnevno križarjenje po okolici.

V zimskem času pa za vas organiziramo razne avanturistične sprehode po okoliških hribih in planinah, obiske in namestitev na bližnjih in drugih smučiščih Črne Gore in okolice, pa tudi rafting na Tari in podobno...

 

Naslov: Đenovići bb, Herceg Novi, Črna Gora

Tel:

Recepcija: 00382 (0) 31 676 103

Restavracija: 00382 (0) 31 676 751

Fax: 00382 (0) 31 676 270

Mobi: 00382 (0) 69 042 011 

E- mail: fanfani.st@t-com.me

Spletna stran: www.fanfanimontenegro.me


Đenovići bb, Herceg Novi, Črna GoraOther Categories:
 Apartmaji Črna Gora
 Apartmaji Črna Gora » Herceg Novi


  • Slike [5]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter