Apartmaji Slovenija

Turistična kmetija Rajšp

Turistična kmetija Rajšp

  • 0 Stars.

V neokrnjeni naravi, daleč stran od mestnega vrveža in hrupa, na mirni lokaciji, sredi polj in gozdov, v Slovenskih goricah, se nahaja turistična kmetija Rajšp.

Gostom nudijo namestitev v treh popolnoma opremljenih apartmajih. Okolica apartmajev je primerna za prijetne sprehode, kolesarjenje, nordijsko hojo, ribolov, obisk bližnjih term in zdravilišč, pozimi pa lahko uživate tudi v smučanju (Mariborsko Pohorje). V bližini je kmetija, kjer lahko kupite domače izdelke.

Ob apartmajih je starejši objekt s teraso, sobo za druženje in krušno pečjo. Za najmlajše je v ponudbi tudi peskovnik in pa dve gugalnici.


Apartma Sončni vzhod: 4+2 oseb, dve spalnici v zgornjem nadstopju, dve dodatni ležišči v pritličju, kopalnica, kuhinja (hladilnik, plošča, mikrovalovna pečica, aparat za kavo, pribor in posoda) in dnevna soba, televizija

Apartma Sonce: 4+2 oseb, dve spalnici v zgornjem nadstopju, dve dodatni ležišči v pritličju, kopalnica, kuhinja (hladilnik, plošča, mikrovalovna pečica, pribor in posoda) in dnevna soba, televizija, finska savna za do 4 osebe, letna terasa

Apartma Sončni zahod: 4+2 oseb, dve spalnici v zgornjem nadstopju, dve dodatni ležišči v pritličju, kopalnica, kuhinja (hladilnik, plošča, mikrovalovna pečica, pribor in posoda) in dnevna soba, televizija

 

V apartmaje je možno dodati tudi otroško posteljico. V kleti hiše je velik prostor za druženje za do 20 oseb in manjša kuhinja. Možen je najem tega prostora.
Možen je tudi najem štirih koles, uporaba žara in vrta v bližini hiše, ki je namenjen uporabi gostov.

 

Na domačiji, oddaljeni 500 metrov, lahko kupite domačo hrano, kot npr. mleko, jajca, kruh, kruh z dodatki, bučno olje, marmelado, sezonsko sadje in zelenjavo. Na domačiji je prav tako na voljo Wi-Fi.

 

Vabljeni na sprostitev!

 

Naslov: Breznikova cesta 23, Benedikt, Slovenija

Mobi: 00386 41441556

Mobi: 00386 31833158


Breznikova cesta 23, Benedikt, SlovenijaOther Categories:
 Apartmaji Slovenija
 Apartmaji Slovenija » Maribor


  • Slike [8]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter