Apartmaji Slovenija

Turistična kmetija Lenar

Turistična kmetija Lenar

  • 0 Stars.

Kmetija Lenar leži v središču Logarske doline, poznane kot ene od najlepših alpskih dolin.  Ravno dno doline je obdano z visokimi gorami Kamniško-Savinjskih Alp, ki predstavljajo najbolj vzhodni del evropskega alpskega prostora. Zaradi »izjemne kulturne krajine in ohranjenosti narave« je bila Logarska dolina leta 1987 razglašena za krajinski park.
Dolina je sicer turistično najbolj obiskan del Solčavskega območja, ki je v letu 2009 prejelo prestižno priznanje »Evropska destinacija odličnosti«  

Lega kmetije omogoča izjemno izhodiščno točko za planinarjenje in plezanje po okoliških hribih, pohodništvo, tek in kolesarjenje po dolini - pozimi je proga za tek na smučeh in sankanje (tudi ponoči) urejena ob objektih kmetije. Smučarska vlečnica je oddaljena 1 km.
Bližnji Turistično informacijski center zagotavlja gostom kmetije dobro obveščenost o značilnostih območja, turistični ponudbi in izposojo opreme za aktivni oddih v naravnem okolju.

Namestitvena objekta kmetije sta bila v letu 2010 temeljito obnovljena, skladno s stavbno dediščino in tradicijo območja. Namestitev je možna v Zgornji hiši (4 sobe in 1 apartma) in Hiši Jerca (2 sobi in 2 apartmaja). Namestitvene zmogljivosti omogočajo nočitev za 21 oseb, brez dodatnih ležišč. Gostom kmetije so na razpolago trije skupni prostori, od teh je eden večji z 22 sedeži in krušno peč. Prostor je primeren za druženje in organiziranje seminarjev.

Sobe in apartmaji imajo balkone ali terase, kopalnice, televizijske sprejemnike in internetno omrežje. Osnovno ponudbo kmetije predstavljajo storitve:  nočitev, nočitev z zajtrkom, oddaja apartmajev, oddaja objekta za večje skupine z namenom druženja ali organizacije seminarjev, spanje na seniku in ježa konj.

Kmetija ima ekološki status s ponudbo doma pridelanih produktov iz sadja in gozdnih sadežev. Mlečne in mesne produkte za zajtrk dobavljamo iz bližnjih ekoloških kmetij. Samopostrežni zajtrki so obilni in prilagojeni željam gostov.

Po dogovoru dobavljamo hrano iz okoliških kmetij ali trgovine tudi za uporabnike apartmajev. Možnost glavnih obrokov po naročilu je v treh bližnjih gostinskih objektih od katerih je KH Ojstica oddaljena samo 100 m.


CENIK:

Nočitev z zajtrkom = 25 – 27 €

Najem apartmaja = 50 – 110 €

Spanje na seniku = 12 €

Ježa konja 1h = 15 €

Popusti za otroke:

do  5  let  100%

5 – 12 let po dogovoru

 

Naslov: Logarska dolina 11, Solčava

Tel.: 00386 3 838 90 06

Mobi: 00386 41 766 098


Logarska dolina 11, SolčavaOther Categories:
 Apartmaji Slovenija
 Apartmaji Slovenija » Solčava


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter