Apartmaji Istra

Stancija Guranis

Stancija Guranis

  • 0 Stars.

Prosti termini 2015:

Počitniška hiša Božac: od 13.9. naprej

Casa Rustica: od 29.8. naprej

AKCIJA: september in oktober: 10 % popusta za najem daljši od 5 dni; 5 % popusta za najem krajši od 5 dni

Hiša Božac se oddaja kot celota, Casa Rustica pa se oddaja kot sobe s kopalnico (nočitev z zajtrkom).

 

 

Hiši Casa Rustica in Počitniška hiša Božac se nahajata v Istri, 3 km od Vodnjana. Svojim gostom nudijo odlično možnost aktivnega in zdravega dopusta.

 

Počitniška hiša Božac

Ima tri etaže, ograjena pa je z aromatičnim vrtom in kamnitim zidom, kar omogoča popolno zasebnost. V pritličju najdete dnevno sobo (mini bar, satTV, dodatno ležišče, klima), kopalnico (pralni stroj), popolnoma opremljeno kuhinjo, kamin in pa izhod na nadkrito teraso ob kateri se nahajata otroško igrišče in pa bazen. V prvem nadstropju najdete dve spalnici in kopalnico. Ena od spalnic ima tudi galerijo z dodatnim ležiščem. V mansardi so na voljo še tri ležišča, prav tako pa se tu nahaja klima.

 

Casa Rustica

Se nahaja v neposredni bližini prve hiše in nudi prostor za sprejem družb do 30 oseb. V pritličju se nahaja recepcija, WC, dnevna soba s kaminom (plazma TV, DVD, Wi-Fi), jedilnica in kuhinja. V prvem nadstropju so na voljo tri spalnice s kopalnicami, ena soba pa ima tudi nadkrito teraso. Vsaka soba ima internet, satTV in DVD. Ob hiši je prav tako na voljo bazen, zunanja terasa, kamin in pa otroško igrišče.

 

Od januarja do junija se Casa Rustica uporablja kot predstavitveni prostor istarskih specialitet, kot so: marmelade, peciva, ovčji sir, pršut, tartufi, olja, čaji,... Sprejemajo skupine do 30 oseb, katerim nudijo pokušino hrane, organizirajo pa tudi razne delavnice, kot npr. kuhanje, izdelovanje peciv, slikanje, ...

 

Zdravstveni turizem

Lastniki so v svojo ponudbo dodali tudi prehrano, in sicer gostom nudijo pripravo zdravih, brezglutenskih obrokov, ki temeljijo na surovi hrani (raw food), ki je polna vitaminov, mineralov, vlaknin,... ob tem nudijo tudi razne aktivnosti - kolesarjenje, sprehajanje, jahanje, plavanje, vožnja z jadrnico, wellnes,...

 

Vabljeni na popoln oddih!

 

Naslov: Guran 21, Vodnjan, Hrvaška

Tel.: 00385 52511039

Mobi: 00385 917881390 (ga. Sandra)

Mobi: 00385 915353551 (g. Mladen)


Guran 21, Vodnjan, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Istra
 Počitniške hiše na Hrvaškem
 Apartmaji Istra » Vodnjan


  • Slike [10]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter