Apartmaji Šibenik in okolica

Robinzonska hiša Ljubica

Robinzonska hiša Ljubica

  • 0 Stars.

Robinzonska hiška Ljubica vas pričakuje na Murterju, v zalivu Velika Doca, obdana pa je z neokrnjeno naravo in nasadom oljk. Lokacija je nadvse očarljiva, zagotovo pa vas bo navdušil čudovit pogled na Kornate. Od morja je oddaljena samo 40 metrov, plaže v bližini pa so kamnite.

Hiša je primerna za do 3 osebe, ima pa zakonsko posteljo, dodatno ležišče, kopalnico, hladilnik na 12 V, pretvornik elektrike (za polnjenje mobilnih telefonov in prenosnikov), rezervar za vodo, teraso z garnituro, ležalnike in zunanji žar. Od parkirišča do hišice je približno 15 miunt hoje, v istem zalivu pa sta še dve hišici, bar in restavracija. V zalivu Čigrađa, oddaljenemu 500 metrov, pa je veliko nočnega dogajanja, tudi z živo glasbo.

Ob najemu hiške vam lastniki nudijo tudi prevoz z čolnom in uporabo kajaka za 2 osebi. Prav tako vam lahko dostavijo živila, gostom pa so na razpolago za kakršnekoli dodatne informacije. V centru mesta Murter, ki je oddaljen 3 km, je veliko trgovin, barov, restavracij in suvenirnic.

Lastniki nudijo namestitev tudi v hiši Olivija, v bližini starega mestnega jedra Murterja, primerna pa je za do 3 osebe. Prav tako lahko najamete apartmaje Noa, ki so od znane plaže Slanica oddaljeni samo 380 metrov. Na voljo sta dva apartmaja za tri osebe.

 

Dobrodošli!

 

Naslov: Zaliv Veliki Doci bb, otok Murter, Hrvaška

Mobi: 00385 98619306
Zaliv Veliki Doci bb, otok Murter, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Šibenik in okolica
 Apartmaji Šibenik in okolica » otok Murter


  • Slike [11]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter