Apartmaji Hvar

Robinzon apartmani Smiljanka

Robinzon apartmani Smiljanka

  • 0 Stars.

Robinzon apartmani Smiljanka se nahajajo v mestu Gdinj, v zalivu Pobij na otoku Hvaru. Svojim gostom nudijo namestitev v apartmajih robinzonskega tipa. Na voljo sta apartma A1 za 6 oseb in apartma A2 za 8 oseb.
Robinzonski turizem je idealne za vse, ki želijo svoj dopust v miru, tišini, neokrnjeni naravi in ob kristalno čistem morju.

 

Apartma 1: za do 6 oseb, dve etaži, dve spalnici (3+3), kopalnica, kuhinja, terasa z vrtnim pohištvom, shramba, dodaten WC, pogled na morje.

Apartma 2: za do 8 oseb, dve etaži, tri spalnice (3+3+2), dve kopalnici, balkon s pogledom na morje, kuhinja, shramba, terasa z vrtnim pohištvom in ležalniki, pogled na morje.

Oba apartmaja imata v spodnji etaži kuhinjo in teraso, v zgornji etaži pa spalnice in kopalnice. Etaži sta med seboj povezani z zunanjimi stopnicami.

 

Objekt se nahaja na sami obali, od mesta Jelsa in najbližje trgovine je oddaljen 9 km, od najbližje restavracije pa 2 km.

Hiše za robinzonski tip turizma se nahajajo v oddaljenih zalivih, do katerih se dostopa po makedamskih poteh. Hiše so izolirane od civilizacije in brez infrastrukture. Večinoma gre za obnovljene ribiške hiše, ki se nahajajo v manjših naseljih podobnih hiš. Vodo pridobivajo iz deževnice, ki se zbira v cisternah, elektriko pa preko solarnih plošč (12V). V hišah ni tople vode, tuši pa so predvsem zunanji (vodo greje sonce). Z vodo je potrebno ravnati skrbno, vse ostale potrebščine pa je potrbno nakupiti pred odhodom na dopust, saj navadno v bližini ni trgovin.

Vsi apartmaji imajo vse potrebno pohištvo, opremljeno kuhinjo in sanitarije. Vkolikor vam zgoraj našteto ne predstavlja težav, potem bodo popoln mir in tišina, čudovita narava, sonce, plaža in čisto morje vaš dopust naredili nepozaben!

 

Vabljeni!

 

Naslov: Uvala Pobij, Gdinj, otok Hvar, Hrvaška

Tel.: 00385 21325508

Mobi: 00385 98552185


Uvala Pobij, Gdinj, otok Hvar, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Hvar
 Apartmaji Hvar » Jelsa
 Manj kot 50 metrov od morja


  • Slike [7]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter