Apartmaji Slovenija

Prenočišča (sobe) in kamp Park

Prenočišča (sobe) in kamp Park

  • 0 Stars.

Kamp Park se nahaja na meji med krajema Prebold in Šempeter v manjši vasici Latkova vas blizu izvoza iz avtoceste Maribor-Ljubljana (250m). Sprejme lahko do 25 šotorov ali prikolic, zato se uvršča med najmanjše kampe v Sloveniji. V bistvu je to manjši družinski kamp. Lastniki živijo v hiši ob kampu in so turistom oz. gostom vedno na voljo.
Površina za kampiranje je travnata, dovolj je tako sončnih kot senčnih prostorov pod različnimi drevesi (oreh,lipa,smreka,gaber…). V kampu je recepcija, pomivalnica, sanitarije s tuši, na kampirnih prostorih je možnost priključitve na elektriko, WI-FI. V neposredni bližini kampa je reka Savinja. V okolici so številne sprehajalne poti, pot ob Savinji pa poteka vse do Celja. V Savinji lahko ribarite ali pa igrate tenis na bližnjem igrišču. Dolgčas pa ne bo niti kolesarjem, ki se lahko odpravijo na krajše izlete do jame Pekel in Rimske nekropole v Šempetru, ali pa se podajo na katero od številnih možnih kolesarskih poti po Spodnji Savinjski dolini.
Kamp je tudi odlična izhodiščna točka za pohodnike, saj lahko obiščejo okoliška hribovja, kot npr. Mrzlica, Reška planina, dom na Gora Oljki. V bližini kampa (2-3km) sta tudi dva bazena, kjer se v toplih poletnih dneh lahko prijetno osvežite.
V kampu je možna namestitev v treh dvoposteljnih in eni večposteljni (3-5 oseb) sobi. Vsaka soba ima lastno kopalnico in TV, večja tudi hladilnik. Sobe imajo centralno ogrevanje, tako da jih lahko obiščete tudi v hladnejših mesecih. Vhod v sobe je z  večje pokrite terase s pogledom na kamp Park in obrežje reke Savinje.

 

Cena: cenik si lahko ogledate na njihovi spletni strani (desno zgoraj)

 

Naslov: Latkova vas 227, 3312 Prebold, Slovenija

Mobi: 00386 41472496 (ga.Darja)
Latkova vas 227, 3312 Prebold, SlovenijaOther Categories:
 Apartmaji Slovenija
 Apartmaji Slovenija » Celje
 Kampi Slovenija


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter