Apartmaji Slovenija

Posest Na Škaluc

Posest Na Škaluc

  • 0 Stars.

Posest Na Škaluc vas pričakuje na vrhu hriba, v Trobnem Dolu, blizu Laškega. Obdano s sadovnjaki, neokrnjeno naravo in svežim zrakom, nudi miren in tih oddih. V velikem in obnovljenem gospodarskem poslopju nudijo dva udobno opremljena apartmaja. Eden je primeren za 4 osebe, drugi pa za šest oseb. V vsakem apartmaju najdete spalnice, dnevno sobo, kopalnico in pa balkon. V kletnem delu je na voljo kuhinja z jedilnico.

Nastanitev pa je možna tudi v hiški na drevesu, kar nudi prav posebno doživetje. Hiška je v celoti lesena, ogrevana, ima kopalnico, zakonsko posteljo, galerijo, mini bar, primerna pa je za do 4 osebe.

Ob posestvu je na voljo rudi podeželski wellness - dodatna stavba na posestvu, kjer je na voljo finska savna, pokrito počivališče, tuš, odprta terasa z masažnim bazenom in čudovitim razgledom.

Za zajtrk vam bodo postregli z jedmi, obogatenimi z lokalnimi pridelki, čez dan pa boste lahko brbončice razvajali na bližnjem kmečkem turizu ali pa v grajski jedilnici laškega gradu Tabor.

V bližnji okolici je na voljo veliko možnosti za šport in rekreacijo - sprehajanje, pohodništvo, kolesarjenje, košarka, ... Neposredna bližina Thermane Laško in Rimskih Toplic pa nudi uživanje ob bazenih.

 

Dobrodošli!

 

Naslov: Trobni Dol 33, Šentrupert, Slovenija

Mobi: 00386 51355422


Trobni Dol 33, Šentrupert, SlovenijaOther Categories:
 Apartmaji Slovenija
 Apartmaji Slovenija » Laško


  • Slike [11]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter