Apartmaji Rab

Počitniška hiša Rab-Mundanije

Počitniška hiša Rab-Mundanije

  • 0 Stars.

Počitniška hiša Rab-Mundanije se nahaja v naselju Mundanije na otoku Rabu. Naselje se nahaja v osrednjem delu otoka in vabi s svojo mirno naravo, soncem in svežim zrakom.

Počitniška hiša (6) je narejena iz kamna in je bila obnovljena leta 2012, vključuje pa dve spalnici z zakonsko posteljo, popolnoma opremljeno kuhinjo in jedilnico, dnevni prostor s pomožnima ležiščema, kopalnico s tušem in WC-jem, odprto teraso ter dve televiziji in brezplačni brezžični internet. En otrok do 4 leta biva brezplačno, hišni ljubljenčki so dovoljeni. Gostom je na voljo vrt z zunanjim žarom in dve parkirni mesti, hiša pa se lahko tudi ogreva. Počitniška hiša nudi zasebnost in omogoča sproščen dopust v naravi, vendar je še vedno dovolj blizu vrvežu obmorskega mesta. Od morja je oddaljena 1,8 km, od trgovin in restavracij 1,4 km ter od centra mesta 3 km.

Na voljo imajo pa tudi apartmaje, ki so 200 m stran od počitniške hiše in so popolnoma opremljeni. Od restavracije so oddaljeni 100 metrov, od trgovine 700 metrov ter od morja 1500 metrov.

 

Naselje Mundanije se ponaša z razgledno točko, ki ponuja čudovit razgled na skoraj celoten otok, na voljo pa je tudi veliko kulturnih in zabavnih prireditev ter raznih možnosti za rekreacijo.

 

Vabljeni v Počitniško hišo Rab-Mundanije!

 

Naslov: Mundanije BB, otok Rab, Hrvaška

Tel.: 00385 (0)51 725 128Mundanije BB, otok Rab, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Rab
 Apartmaji Rab » Rab


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter