Apartmaji Slovenija

Penzion Vitapark

Penzion Vitapark

  • 0 Stars.

Penzion Vitapark se nahaja v Laškem, v neposredni bližini Wellness parka Laško. V penzionu nudijo aktivno dopustovanje, dobro hrano, druženje in sprostitev ob prijetni glasbi. Rekreirali se boste lahko na teniškem igrišču, med kolesarjenjem ali pa sprehajanjem po okoliških gozdnih poteh. Ponudba penziona Vitapark zajema nastanitev, kavarno, restavracijo, letni vrt, prostor za piknike, dve teniški igrišči in organizacijo raznih dogodkov.

Gostom je na voljo 8 sob oziroma 26 ležišč. Štiri sobe so dvoposteljne, tri sobe so štiriposteljne in ena je šestposteljna. Vse sobe imajo lastno kopalnico,  kabelsko televizijo, internet in telefon. Iz vsake sobe lahko uživate v razgledu na bližnji park in gozd.

Prijazno osebje penziona vam bo v njihovi restavraciji pripravilo odlične kulinarične specialitete, med drugim tudi doma pripravljene njoke, štruklje, domač kruh, jedi na žlico in še obilico okusnih dobrot.

V dodatni ponudbi pa nudijo tudi 145 let staro Bajto, ki je odprta med vikendi od zgodnje pomladi do pozne jeseni, v njej pa je prostor za vse, ki se radi zabavajo in družijo od zvokih prijetne glasbe in igri ognja v kaminu.


Vabljeni!


Naslov: Zdraviliška 22, Laško, Slovenija

Tel.: 00386 37343316 (ga.Anja)


Zdraviliška 22, Laško, SlovenijaOther Categories:
 Apartmaji Slovenija
 Apartmaji Slovenija » Laško


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jana
REZIDENCA APARTMAJEV Z BAZENOM!

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Rotonda Inn
TIK OB MORJU, NOVIGRAD!

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter