Naravni park Lonjsko polje

Penzion in gostišče pri Ribiču

Penzion in gostišče pri Ribiču

  • 0 Stars.

Mestece Jasenovac se nahaja v Naravnem parku Lonjsko polje, na skrajnem severovzhodnem delu Sisačko-Moslavske županije, na ustju reke Save in Une. Bogata naravna, kulturna in zgodovinska dediščina mu dajeta prav poseben pečat.

V Penzionu in gostišču pri Ribiču vas bodo prijazni lastniki pričakali z odlično hrano, saj so daleč naokrog priznani po svojih ribjih jedeh, jedeh z ražnja, izpod peke in domači kuhinji. Poleg restavracije nudijo tudi prenočišče za 44 oseb, v novih, lepo opremljenih dve, tri in štiriposteljnih sobah (vsaka soba ima tudi SAT TV in dostop do interneta).

Na oddihu "Pri Ribiču" vas, glede na vaše želje, gospodar Marijan, ki je izkušen ribič z mnogimi priznanji, popelje na nepozaben ribolov na reko Savo, Uno in Veliki Strug. Pri njem si lahko izposodite kolesa, kombi ali naročite vožnjo s kočijo.

V samem Jasenovcu si velja ogledati Muzej spomina na žrtve fašizma in baročno cerkev Sv. Nikole, sicer pa je kraj odlična izhodiščna točka za izlete v Park narave Lonjsko polje, za ogled Bosanske Dubice (mejni prehod v Bosno in Hercegovino se nahaja na robu Jasenovca) ter ribolovne avanture.


Naslov: Vladimira Nazora 24, Jasenovac, Hrvaška

Mob.: 00385 98 936 7406

Tel.: 00386 44 672 066 


Vladimira Nazora 24, Jasenovac, HrvaškaOther Categories:
 Naravni park Lonjsko polje


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter