Spomladansko razvajanje v dvoje

Trodnevni paket POMLADANSKA AKCIJA za 2 osebi vsebuje:

3 x nočitev z zajtrkom v Penzionu Termal v Dolenjskih Toplicah za 2 osebi

1 x celodnevna karta za bazene Wellness centra Balnea za 2 osebi

Vse to za samo 149 EUR + turistična taksa (1,01 EUR po osebi na dan)

Akcija traja do 6.5.2013

 

Rezervacija brez posrednikov:
070 871356
info@penzion-termal.si

 

V idiličnem okolju Dolenjskih Toplic se nahaja Penzion Termal, kjer smo nedavno obstoječe nastanitvene kapacitete razširili z dodatnimi apartmaji in sobami. V pritličju smo uredili tudi gostinski lokal, kjer našim gostom ponujamo zajtrke, polpenzione in polne penzione.

 

    

 

Penzion Termal je od hotelov Term Krka in wellness centra Balnea oddaljen približno 100 m, neposredno poleg pa se nahaja novozgrajeni Kulturno Kongresni Center (KKC).

   
   

Počitniški čas je možno preživeti na zunanjih ali notranjih bazenih zdraviliškega kompleksa in wellness centra Balnea. V okviru zdraviliškega kompleksa so vam na voljo tudi fitness, savna, teniška igrišča in razne zdravstvene storitve.

   

Dan se lahko začne tudi s potepanjem po dolini reke Krke in po Kočevskem Rogu. Lahko  se odločite tudi za lov in ribarjenje. V Dolenjskih Toplicah pa imamo tudi trim stezo, arheološko pot in urejene sprehajalne poti. Gostje se lahko odpravijo tudi na avanturo s kanuju po reki Krki ali po reki Kolpi, ki je v poletnih mesecih zelo prijetna tudi za kopanje.

Ne smemo pa pozabiti, da se lahko zimski čas popestri s tekom na smučeh ali alpskim smučanjem na urejenem smučišču smučarskega centra Bela, ki ima štiri vlečnice plus eno otroško.

 

Vabljeni na razvajanje!

 

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter