Nagradna igra - Splošni pogoji

SPLOŠNI POGOJI NAGRADNE IGRE »NAJ FOTOGRAFIJA 2010«

1. člen
Organizator nagradnega igre »Naj fotografija 2010« je podjetje Inštitut za ekonomska raziskovanja Pionir d.o.o. z naslovom Obrtniška ulica 1, 8210 Trebnje (v nadaljevanju organizator). Nagradna igra poteka na spletni strani turističnega portala Apartmaji Direkt www.apartmajidirekt.com.

2. člen
V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki bodo na elektronski naslov igra@apartmajidirekt.com poslali svojo »Naj fotografijo 2010« skupaj s potrebnimi podatki (ime in priimek, elektronski naslov in ime fotografije).
Na spletni strani www.apartmajidirekt.com bodo objavljene fotografije skupaj z imenom in priimkom avtorja ter naslovom fotografije. Ko avtor pošlje svojo fotografijo skupaj s potrebnimi podatki na elektronski naslov igra@apartmajidirekt.com, se s tem obvezuje, da se strinja s splošnimi pogoji nagradne igre.

3. člen
V nagradni igri lahko sodelujejo le osebe, ki pošljejo svoje lastne fotografije oz. imajo avtorske pravice fotografije oz. avtor fotografije ne sme kršiti kakršnih koli zakonov. V primeru, da so na fotografiji osebe, avtor fotografije jamči, da ima za objavo dovoljenje oseb, ki so na fotografiji.

V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene ali honorarno zaposlene pri
organizatorju nagradne igre, v podjetju Inštitut za ekonomska raziskovanja Pionir d.o.o., pri sponzorju nagradne igre, v podjetju Harvey Norman d.o.o. ter člani strokovne žirije.

Rezervacija apartmajev ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Avtorji fotografije lahko svojo fotografijo vsak čas prekličejo, tako da pošljejo email na elektronski naslov igra@apartmajidirekt.com s pripisom »odjava od nagradne igre«.

Vsakdo lahko tekmuje le z eno fotografijo.

V kolikor je avtor fotografije mladoletna oseba, avtor fotografije jamči, da ima dovoljenje svojih staršev oziroma zakonitih zastopnikov.

4. člen
Organizator nagradne igre bo objavil le nesporne fotografije, ki ne kršijo nikakršnega zakona. V kolikor bo organizator precenil, da gre za sporno fotografijo (če bo fotografija v povezavi z rasizmom, diskriminacijo, nezakonitim in nemoralnim dejanjem), jo organizator na spletni strani www.apartmajidirekt.com ne bo objavil. Obrazložitev za neobjavo fotografije ni potrebna.  

5. člen
Fotografije bodo skupaj z imenom in priimkom avtorja fotografije ter imenom fotografije objavljene na spletni strani www.apartmajidirekt.com v dveh delovnih dneh.

6. člen
Sponzor nagradne igre je podjetje Harvey Norman d.o.o. s sedežem na naslovu: Letališka 3D, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju sponzor).

7. člen
Nagradna igra bo potekala v času od 22.11.2010 do 22.12.2010.

8. člen
Strokovno žirijo sestavlja: Nina Bezek, koordinatorka marketinga v Harvey Normanu, Sašo Gostimirovič, vodja oddelka za računalništvo v Harvey Normanu ter priznani fotograf.

9. člen
Med vsemi prispelimi fotografijami bo deset najbolj priljubljenih fotografij (ki bodo v času nagradne igre prejele največ glasov »Všeč«) prišlo v ožji izbor nagradne igre. Organizator nagradne igre si pri sumu zlorabe ikone "Všeč" pridržuje pravico, da fotografijo brez obrazložitve in obvestila avtorju odstrani s spletne strani.

Strokovna žirija bo med desetimi fotografijami razglasila zmagovalno »Naj fotografijo 2010«, kateri avtor bo prejel glavno nagrado sponzorja nagradne igre, ki je podjetje Harvey Norman:
1. nagrada: NIKON D3000 + BONUS (torba + kartica)
Vrednost glavne nagrade digitalnega fotoaparata z dodatki znaša 399 €.

Ostali avtorji, ki bodo prišli v ožji izbor pa bodo dobili tolažilne nagrade sponzorja nagradne igre, ki je podjetje Harvey Norman:
2. nagrada: bon za brezplačno razvijanje 300 fotografij formata 10x14 ali 10x15
3. nagrada: bon za brezplačno razvijanje 150 fotografij formata 10x14 ali 10x15
4. nagrada: bon za brezplačno razvijanje 100 fotografij formata 10x14 ali 10x15

Pridobljene nagrade ni možno zamenjati za gotovino.

10. člen
Nagradna igra se bo zaključila 22.12.2010 v podjetju Harvey Norman (Letališka 3D, 1000 Ljubljana), kjer se bodo podelile nagrade avtorjem zmagovalnih fotografij. Konec pošiljanja fotografij na elektonski naslov igra@apartmajidirekt.com je 20.12.2010 ob 12.00, takrat se zaključi tudi glasovanje. Strokovna žirija bo nato izmed deset najbolj priljubljenih fotografij (ki so prejela največ glasov »Všeč«), zbrala zmagovalce (štiri fotografije in ocenila prvo, drugo, tretje in četrto mesto).  Zmagovalni avtorji fotografij bodo objavljeni na spletni strani www.apartmajidirekt.com in obveščeni po elektronskem naslovu. Zmagovalni avtorji fotografij bodo povabljeni na slavnostno razglasitev nagrad v podjetje Harvey Norman (Letališka 3D, 1000 Ljubljana), ki bo 22.12.2010. Točna ura podelitve nagrade bo objavljena naknadno na spletni strani www.apartmajidirekt.com. Ocena strokovne žirije bo dokončna, pritožba ne bo možna.

11. člen
S poslanim elektronskim naslovom, skupaj s fotografijo in ustreznimi podatki, se avtorji fotografij strinjajo za objavo podatkov (imena in priimka ter imena slike) za namene nagradne igre »Naj fotografija 2010«.

Nagrajenci nagradne igre so dolžni organizatorju nagradne igre sporočiti svojo davčno številko. V kolikor nagrajenci ne morejo prevzeti nagrade v Harvey Normanu 22.12.2011, jo lahko prevzamejo izključno na sedežu podjetja Harvey Norman v Ljubljani do vključno 22.01.2011 z osebnim dokumentom in davčno številko. Kontaktna oseba za prevzem nagrade je Nina Bezek, koordinatorka marketinga v Harvey Normanu.

Nagrajenec ne dobi nagrade, če ga ni mogoče obvestiti ali pa ne ravna v skladu s pogoji nagradne igre.

Organizator nagradne igre bo vse pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

12. člen
Avtor fotografije lahko promovira svojo fotografijo preko vseh komunikacijskih kanalov (Facebook, Twitter,...) in osebnih kanalov, da pridobi največ »Všeč« za svojo fotografijo.

13. člen
Nagrajeci nagradne igre so po zakonu o dohodnini davčni zavezanci, če nagrada presega vrednost 42€, zato so pred prevzemom nagrade dolžni predložiti fotokopijo davčne številke in osebne izkaznice.

14. člen
Organizator nagradne igre ima pravico do spremembe pogojev nagradne igre zaradi tehničnih ali zunanjih vzrokov.

Spremembe pogojev bodo objavljene na spletni strani www.apartmajidirekt.com.

15. člen
Morebitne pripomembe na nagradno igro lahko pošljete na elektronski naslov: igra@apartmajidirekt.com.

16. člen
V primeru sporov, ki nastanejo v zvezi z nagradno igro, in jih ni mogoče rešiti sporazumno, je pristojno sodišče v Novem mestu.

 


Trebnje, 19.11.2010

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter