Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji
 
Turistični portal www.ApartmajiDirekt.com je v lasti družbe »Evrokom d.o.o.« (v nadaljevanju v skrajšani obliki »www.ApartmajiDirekt.com«).

 
Splošni pogoji poslovanja urejajo pravice in obveznosti med internetnim turističnem portalom www.ApartmajiDirekt.com, uporabniki spletnih strani in najemodajalci prenočitvenih kapacitet. www.ApartmajiDirekt.com so med najemodajalci in najemojemalci zgolj posredniki in s končno stranko niso v poslovnem razmerju. Osnovni namen portala www.ApartmajiDirekt.com in objavljenih vsebin oglasov je vzpostavitev direktnega komunikacija med najemodajalci in najemojemalci, brez zaračunavanja provizije za stranke, ki jih dobi naročnik oglasa preko portala  www.ApartmajiDirekt.com. Portal je namenjen dodatni promociji namestitvenih kapacitet.

Preko kontaktnih obrazcev na turističnem portalu www.apartmajidirekt.com je strogo prepovedano pošiljanje reklamnih sporočil. Kontaktni obrazci so namenjeni izključno pošiljanju povpraševanj glede rezervacije turističnih kapacitet in dodatnih informacij o turističnih kapacitetah. Vse kršitelje bomo sodno preganjali in zahtevali povrnitev stroškov iz naslova poslovne škode, v minimalni vrednosti trikratne cene letnega oglaševanja na www.apartmajidirekt.com za vsako elektronsko sporočilo posebaj.
 
Vsebine na turističnem portalu www.ApartmajiDirekt.com so namenjene informiranju javnosti o prenočitvenih kapacitetah direktno pri najemodajalcih prenočitvenih kapacitet in ne predstavljajo priporočil turističnega portala www.ApartmajiDirekt.com za najem prenočitvenih kapacitet, niti ne pomenijo ponudbe za najem prenočitvenih kapacitet. www.ApartmajiDirekt.com in osebe, ki so sodelovale pri pripravi vsebine na www.ApartmajiDirekt.com, ne prevzemajo nikakršne odgovornosti za odločitve uporabnikov na osnovi vsebin na www.ApartmajiDirekt.com. Točnost in celovitost informacij mora vsak uporabnik preveriti neposredno pri najemodajalcu prenočitvene kapacitete.

V kategoriji ''Priporočamo'' najdete turistične kapacitete, ki naj bi, po navedbah lastnika, izpolnjevale vse pogoje za kakovostno preživljanje počitnic.

www.ApartmajiDirekt.com delujejo s skrbnostjo, ažurnostjo, zanesljivostjo in dostopnostjo. Morebitna nesoglasja bomo vedno reševali s sporazumnimi dogovori.  www.ApartmajiDirekt.com ne prevzemajo nobene odgovornosti v primeru občasnega nedelovanja strani. V primeru dokazane poslovne škode zaradi malomarnosti ali naklepa je najvišji možni znesek odškodnine enak vplačanemu znesku za objavo oglasa za obdobje, v katerem stran ni delovala.
 
www.ApartmajiDirekt.com se na podlagi ustnega ali pisnega dogovora zavezujejo, da v razumno dolgem roku objavijo oglas ali del oglasa, katerega je naročnik dolžan pregledati. V kolikor naročnik oglasa ne poda pisne zahteve za popravek, se šteje, da se z vsebino oglasa strinja. Za resničnost podatkov pri posameznem oglasu je odgovoren naročnik oglasa (najemodajalec). Podatki so pridobljeni in objavljeni v soglasju z naročnikom oglasa, ki sam določi, katere podatke želi objaviti. Slike, objavljene poleg oglasov, so sestavni del oglasa in so simboličnega značaja, ki jih priskrbi naročnik oglasa (najemodajalec).
 
V kolikor v oglasu ni posebej navedeno, da je v ceno všteta turistična taksa, velja, da taksa ni vključena, razen, če se z najemodajalcem dogovorite drugače. Cene so informativnega značaja, za posamezne termine je potrebno preveriti zasedenost in ceno pri naročniku oglasa.
 
V kolikor objava s strani naročnika ni plačana v roku, določenemu v medsebojnem dogovoru, si www.ApartmajiDirekt.com brez predhodnega obvestila dovoljuje odstraniti oglas ali del oglasa.

Vsi obiskovalci portala, ki pošiljajo povpraševanja preko kontaktnega obrazca, se strinjajo, da prejemajo brezplačna oglasna sporočila in razne brezplačne informacije. Vsebine poslanih povpraševanj se lahko uporabijo v raziskovalne namene.
 
www.ApartmajiDirekt.com si pridružujejo pravico do spremembe splošnih pogojev brez predhodnega obvestila.

 
 
Lastnik turističnega portala www.ApartmajiDirekt.com:
 

EVROKOM d.o.o.

Proletraska cesta 4, 1000 Ljubljana

 

PE: Kidričeva cesta 24, 3000 Celje

ID za DDV. SI 61776939

TRR račun: SI56 3000 0011 2566 596

BIC/SWIFT coda: SABRSI2X

Ime banke: Sberbank d.d. 

Dunajska cesta 128 a, 1000 Ljubljana, Slovenija

 

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter