Izleti po turističnih krajih države Slovenija

Izleti po Sloveniji

 

Izleti Slovenija

Se tudi vi sprašujete, kako je z izleti v lepih sončnih dnevih med počitnicami ali ob koncu tedna? Slovenija na izlet vabi v razne kraje, od Murske Sobote in Maribora do Nove Gorice, pa tudi Krško in Novo mesto imata kaj ponuditi radovednim turistom.

 

Na spletni strani Na izlet si lahko ogledate ponudbo z izleti, opis nekaterih zanimivih slovenskih krajev in možnosti za preživljanje prijetnega popoldneva tako za tiste, ki gredo na izlet z namenom, da se sprostijo, kot za tiste, ki želijo z izleti po Sloveniji spoznavati nove kraje. Tako lahko z izleti na spletni strani Na izlet spoznate različne kraje, kot so Slovenj Gradec, Postojna, tudi Ptuj in Lendava se nahajata med zanimivimi kraji za turiste. Na spletni strani bodo zanimive informacije našli tudi turisti, ki jih bolj zanima Bled ali morda Bovec, in pa seveda tisti, ki jih bolj privlači morje, torej Portorož in Piran.

 

Privoščite si tudi vi prost dan in z izleti po Sloveniji spoznajte našo malo, a hkrati tudi veliko državo, ki na vsakem koncu nudi nekaj drugega.

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter