Brezplačen oddih na Krku

Si želiš brezplačen 4 dnevni oddih za 4 osebe na Krku? Luksuzen apartma je od morja in plaže Soline oddaljen manj kot 100 metrov!

Nagradna igra je zaključena.

  Srečna nagrajenka je  ga. MIRA REPAS.
 S sodelovanjem v nagradni igri se strinjaš s splošnimi pogoji nagradne igre.

Enemu izmed obiskovalcev spletne strani ApartmajiDirekt.com bomo podarili štiridnevno (3 nočitve) bivanje v luksuznem apartmaju kompleksa Ville Almar. V nagradni igri lahko sodelujete do 2.5.2016, do 23:59 ure, srečenega nagrajenca pa bomo izžrebali dan kasneje. Nagrajenec bo objavljen na naši spletni strani, prav tako pa ga bomo o tem obvestili preko elektronske pošte.
Vse vile se nahajajo v Solinah, na otoku Krku in so od plaže oddaljene manj kot 100 metrov. Vsi apartmaji so popolnoma opremljeni in imajo vse, kar potrebujete za sproščujoč oddih. Več o vilah in njihovi opremi najdete na povezavi www.apartmajidirekt.com/ville-almar-3583.html.

 

Soline so majhno mestece na otoku Krku, ki turiste privablja z zdravilno mivko, ki pomaga pri raznovrstnih težavah. Prava posebnost tega zaliva je tudi izredno topla voda, ki je primerna za kopanje že v začetku meseca maja. Več o zalivu si lahko preberete na povezavi www.otok-krk.si/uvalasoline.

 

 

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jana
REZIDENCA APARTMAJEV Z BAZENOM!

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Rotonda Inn
TIK OB MORJU, NOVIGRAD!

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter