Apartmaji Hrvaška

APARTMAJI HRVAŠKA - izberite svojo destinacijo že danes!

 

Kot vsako leto, bo veliko ljudi tudi letos iskalo primerno namestitev za letni dopust. Apartmaji Hrvaška so najbolj pogosta izbira večine dopustnikov. Kaj vse nudijo apartmaji Hrvaška, v katerem kraju bi letos dopustovali, kako najti primeren apartma, pa so vprašanja, ki se pojavljajo pri iskanju najboljšega dopusta.

Hrvaška je od nekdaj priljubljena destinacija za večino Slovencev, zadnje čase pa je vse bolj priljubljena tudi pri turistih iz drugih držav, celo drugih celin.

Spletna stran ApartmajiDirekt svojim obiskovalcem nudi pestro izbiro v kategoriji apartmaji Hrvaška. Na voljo so apartmaji v raznih kategorijah: Krk, Pag, Hvar, Cres, Split in okolica, Lošinj, Brač, Korčula, Istra, Zadar in okolica, Šibenik in okolica, Dubrovnik in okolica, Rab in Kvarner.Slika 1: Apartmaji Hrvaška – naravne lepote

 

Izbirate lahko med različnimi kraji in apartmaji Hrvaška.

Za družine z majhnimi otroki so najbolj primerni kraji in apartmaji Hrvaška tam, kjer so plaže peščene in plitve, kjer je na plažah dovolj sence, zagotovo pa je velika prednost tudi dejstvo, da je izbrana nastanitev blizu same plaže.
Za mlade in mlade po duši so zagotovo najbolj primerni kraji in apartmaji Hrvaška tisti, ki nudijo obilo zabavnih vsebin (klubi, diskoteke, razni koncerti in prireditve), na voljo pa je tudi mnogo destinacij, kjer nudijo adrenalinske športe, kot npr: kajtanje, wakeboarding, paragliding, surfanje, …


Slika 2: Apartmaji Hrvaška - kajtanje

 

Hrvaška obala in apartmaji Hrvaška so prav tako primerni za športnike, saj na različnih obmorskih destinacijah nudijo veliko različnih možnosti za uživanje v športnih aktivnostih. Med najbolj znanimi športnimi destinacijami so: Starigrad – Paklenica, ki je znana po plezalni steni; urejene kolesarske steze imajo na Lošinju, Pašmanu, okolici Vranskega jezera; skoraj vse destinacije imajo urejene pešpoti, kot tudi možnost potapljanja, Nin pa je znan po odličnih pogojih za kajtanje.

Na Hrvaškem bodo na svoj račun prišli tudi raziskovalci naravnega bogastva, saj imajo kar osem nacionalnih parkov in večina se jih nahaja v neposredni bližini morja (Krka, Kornati, Brijuni, Severni Velebit, Risnjak, Mljet, Paklenica, Plitvička jezera). Apartmaji Hrvaška se nahajajo ob vseh omenjenih parkih.

Slika 3: Apartmaji Hrvaška - slapovi Krke

 

Hrvaška in apartmaji Hrvaška res nudijo za vsakogar nekaj in so odlična destinacija za vaš naslednji dopust!


FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter