Kako najti apartma

Iščete apartma na Jadranski obali ali kjerkoli v naši državi? V naši zbirki apartmajev je več sto oglasov, ki predstavljajo slovenske, hrvaške in črnogorske apartmaje, vsak dan pa dodamo še nekaj novih, zato vam nudimo pomoč pri iskanju primerne nastanitve. Kako najti apartma?

Naši apartmaji so razvrščeni po krajih. Če veste, v katerem kraju bi radi počitnikovali, enostavno izberite kraj in ponudilo vam bo vse oglase z apartmaji, ki se nahajajo na tej lokaciji ali v bližnji okolici.

Ko najdete primeren apartma, vzpostavite kontakt z lastnikom apartmaja. Če ima lastnik elektronski naslov, mu lahko email pošljete preko našega turističnega portala – na desni strani slike se nahaja možnost »Pošlji sporočilo«. Vpišite svoje ime, svoj elektronski naslov in vprašanje – odgovor lahko pričakujete v svojem e-nabiralniku.

Ko rezervirate apartma, lastniku omenite, da ste ga našli na našem turističnem portalu ApartmajiDirekt.com. Nekateri lastniki apartmajev namreč nudijo določene popuste gostom, ki so apartma rezervirali preko našega turističnega portala.

Za začetek iskanja klikni apartmaji.

Želimo vam prijetne počitnice.

Ekipa ApartmajiDirekt.com
 

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter