Mnenja uporabnikov portala Apartmajidirekt.com

''Nekaj let oglaševanja apartmajev preko vašega portala, nam je prineslo veliko število gostov, kateri se vračajo vsako leto. Želim izraziti zadovoljstvo z dosedanjim sodelovanjem in vsem lastnikom namestitvenih kapacitet priporočam uporabo vašega portala....“
Družina Pungeršek, Malinska

http://www.apartmajidirekt.com/apartman-pungersek-13.html‘’Tri leta sodelujem z ApartmajiDirekt, s katerimi sem izredno zadovoljna, tako jaz kot moji gosti. Prostop k delu – sodelovanju, je izredno profesionalen in korekten, kar naši gosti znajo prepoznati. Veselim se nadaljevanju sodelovanja.”
Ana Katalinić, Starigrad-Paklenica

http://www.apartmajidirekt.com/villa-fontana-958.html‘’Zelo smo zadovoljni z vašim oglaševanjem. Zahvaljujem se za uspešno sodelovanje in goste, ki so preko vas prišli k nam v Zambratijo. Želim vam veliko uspeha pri delu in lep pozdrav.”
Nedeljka Filipović, Zambratija

http://www.apartmajidirekt.com/apartmani-filipovic-659.html‘’Zadovoljna sem s stranjo apartmajidirekt.com, iz te strani dobim največ povpraševanj, ki se na koncu v večini tudi realizirajo z najemom.
V primeru kontaktiranja so vedno na razpolago in hitro rešujejo zadeve.
Stran bi priporočala vsem, ki svoje apartmaje oglašujejo preko interneta.”

Višnja Zečević, Umag

http://www.apartmajidirekt.com/apartmaji-zecevic-1357.html

 


‘’Izraziti želim zadovoljstvo in pohvalo oglaševanja na vaših straneh, skozi vsa ta leta. Vsako leto imam največ povpraševanja iz vašega portala, tako da imam tudi največ realizacije preko vas in menim, da se splača vlagati v to oglaševanje. Pred nekaj leti sem prijateljem na Ugljanu priporočila Apartmaje Direkt in tudi oni so zelo zadovoljni. Mislim da je to najboljši slovenski portal za oglaševanje namestitev na Hrvaškem. Profesionalen odnos do oglaševalcev in tudi vedno so na voljo. Upam na uspešno sodelovanje še naprej.
Mirjana Mazija, Ugljan

http://www.apartmajidirekt.com/apartmaji-mirjana-mazija-985.html


Ga. Mirjana Mazija


FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter