Apartmaji Split in okolica

Nidus Onei

Nidus Onei

  • 0 Stars.

Nidus Onei je ekskluzivno letovišče, ki se nahaja v Omišu. Na 1400m2 se razteza pravi raj za dopustnike, saj vam letovišče zagotavlja mir, tišino, zasebnost,uporabo bazena, uživanje v čudovitem razgledu in vrhunsko namestitev v treh vilah - Verdun, Frzelin in Lugarin.

 

Villa Verdun ima dve spalnici, dve kopalnici, veliko kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo. Največja prednost ville Verdun je velika terasa, ki je vklesana v naravno kamnito steno in je primerna za celodnevno sproščanje v hladu. Ob terasi je tudi vrt, primeren za brezskrbno uživanje vaših hišnih ljubljenčkov.

Villa Frzelin sestoji iz velike kuhinje, jedilnice in dnevne sobe, dveh udobnih spalnic in dveh kopalnic. Gostje vile lahko iz vseh sob uživajo v čudovitem razgledu na morje. Pred objektom je velika kamnita terasa, idealna za sončanje. Za hišo se nahaja 'skrit kotiček' z vrtnim pohištvom, kjer boste lahko uživali v jutranji kavi, čez dan pa se ohladili v senci.

Villa Lugarin je zgrajena v dalmatinskem stilu, ima pa veliko jedilnico s kuhinjo, dnevno sobo, dve kopalnici in dve veliki spalnici. Ob vili sta vrt in terasa, ki sta večji del dneva v senci bližnjega drevja. Pred vilo pa najdete pravo posebnost - 2000 let stara kamnita miza in stoli, ki so pripadali staremu rimskemu mestu.

 

Gostje vseh treh vil lahko uživajo v skupni sončni terasi in velikem bazenu.

Ville oddajajo kot celoto, lahko najamete dve vili (v tem primeru se tretja vila ne oddaja), vkolikor pa najamete le eno pa sta drugi dve na voljo ostalim gostom.

V mesecu maju in septembru nudijo poseben popust za družine in upokojence.

 

Vabljeni v Nidus Onei - kraj iz katerega se boste vrnili spočiti in pripravljeni na vse bodoče izzive!

 

Naslov: Put Baučića b.b., Omiš, Hrvaška

Mobi: 00385 91 48 46 662 (g.Nikola)

Mobi: 00385 982 210 220 (g.Ante)Put Baučića b.b., Omiš, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Split in okolica
 Apartmaji Split in okolica » Omiš


  • Slike [10]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter