Turistične agencije

Lokalna turistična organizacija Rogla-Zreče

Lokalna turistična organizacija Rogla-Zreče

  • 0 Stars.

V Lokalni turistični organizaciji Rogla - Zreče vam nudimo informacije in rezervacije namestitev za Destinacijo Rogla – Pohorje, ki se ponaša z izjemnim bogastvom naravne in kulturne dediščine. Dnevnim obiskovalcem in gostom v Zrečah ponujamo informacije o znamenitostih, prireditvah in drugi turistični ponudbi v občini Zreče in okolici, organiziramo vodene izlete.

Destinacija Rogla - Pohorje združuje Zreče, mesto ustvarjeno izpod kovaškega kladiva, Slovenske Konjice, mesto cvetja in vina, Vitanje, mesto tradicije, in Oplotnico, mesto z edinstvenimi naravnimi zakladi. 

Izbirate lahko med bogato ponudbo namestitev, bivate lahko na turističnih kmetijah z bogato tradicijo, kjer vam postrežejo z odlično kulinariko, lahko bivate v katerem od številnih apartmajev, v gostiščih s prenočišči ali katerem od hotelov, ki nudijo vso udobje, ki si ga želite. Obenem se lahko sprostite v prijetno topli termalni vodi, se napolnite z energijo naravne zdravilne klime in se razvajajte ob izbrani kulinariki in z odličnimi vini.

Čudovita narava Zreškega Pohorja, ki jo odlikujeta pristnost in domačnost, dajejo pečat prijazni in gostoljubni ljudje. Zanimivo podeželje lahko spoznavate  s kolesom ali peš po označenih kolesarskih in pohodniških ter učnih poteh. Obiščete lahko katerega od številnih muzejskih zbirk; Muzej ozkotirne železniške proge Poljčane – Slovenske Konjice – Zreče, Ošlakova kovačija, Skomarska hiša, Vodovnikova zbirka na Skomarju, Kovačija Šrekl – Zajc, Muzej 100 frankolovskih žrtev na Stranicah in razstava o arheološkem najdišču na Brinjevi Gori, Žičko kartuzijo v Slovenskih Konjicah, spominsko sobo Hermana Potočnika Noordunga v Vitanju, graščino in park s periščem v Oplotnici…

 

Dobrodošli na Zreško Pohorje…


Naslov: Cesta na Roglo 11 J, Zreče, Slovenija

Tel.: 00386 3 759 04 70

Tel.: 00386 3 759 04 71

Fax: 00386 8 205 08 36

 

 

 

 


Cesta na Roglo 11 J, Zreče, SlovenijaOther Categories:
 Turistične agencije
 Apartmaji Slovenija
 Apartmaji Slovenija » Rogla
 Apartmaji Slovenija » Zreče


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter