Apartmaji Slovenija

Kollmann Apartments

Kollmann Apartments

  • 0 Stars.

Apartmaji Kollmann se nahajajo  v samem srcu starega mestnega dela Ljubljane. Objekt se nahaja na nabrežju Ljubljanice in v bližini vseh večjih znamenitosti. Gostom nudijo namestitev v dveh apartmajih.

 

Apartma 1 se ponaša z vrhunsko dvojno vodno posteljo na galeriji. Prav tako v apartmaju najdete dnevni prostor s kuhinjsko nišo (kuhalnik vode, hladilnik, toaster, štedilnik), jedilnico in kavčem, ki se pretvori v udobno dodatno ležišče. V apartmaju je tudi kopalnica s prostornim tušem, uporabljate lahko tudi LCD televizor, klimo in WI-FI. Po želji lahko dodajo tudi otroško ležišče, s sabo pa lahko pripeljete tudi hišne ljubljenčke.

Cena: 93 €/noč za dve osebi, dodatna oseba = 20 €/noč

 

Apartma 2 lahko sprejme do 8 oseb in ima prečudovit razgled na Ljubljanico. Glavna spalnica ima dve dvojni postelji, manjša spalnica pa dve enojni. V skupnem prostoru najdete kuhinjsko nišo, jedilnico in dnevno sobo. Kuhinja je popolnoma opremljena, v dnevni sobi pa je raztegljiv trosed, ki služi kot dodatno ležišče za dve osebi. WC in kopalnica sta ločena, v kopalnici pa je kad. Na voljo so tudi pralni stroj, klima, LCD TV in WI-FI. Po želji lahko dodajo otroško posteljo, dobrodošli so tudi hišni ljubljenčki.

Cena: 176 €/noč za do 6 oseb, dodatna oseba = 20 €/noč

 

Apartmaje Kollmann najdete pri Šuštarskem mostu, v bližini lahko obiščete tradicionalne in moderne restavracije in bare, samo nekaj minut hoje stran pa je že Prešernov trg. Povzpnete se lahko tudi na bližnji Ljubljanski grad, ali pa se sprehodite po Plečnikovi tržnici. Vsekakor vam ne bo zmanjkalo idej za zabavo in sprostitev. Vabljeni!


Naslov: Cankarjevo nabrežje 27, Ljubljana, Slovenija

Mobi: 00386 51268288Cankarjevo nabrežje 27, Ljubljana, SlovenijaOther Categories:
 Apartmaji Slovenija
 Apartmaji Slovenija » Ljubljana


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter