Turistične agencije

Klub Tours

Klub Tours

  • 0 Stars.

Na severnozahodnem delu največjega otoka na severnem Jadranskem otoku, na otoku Krku, se je locirala občina Omišalj, ki je sestavljena iz dveh mest: Omišalj in Njivice.

Omišalj je zahvaljujoč podnebju, klimi in bližini letališča, mesta Rijeke in celine, predvsem pa njenega zgodovinskega in kulturnega pomena, privlačna destinacija za mnoge turiste, medtem ko Njivice.

Nekdanja, ribiška vasica, ki postaja vse bolj priljubljena turistična destinacija zaradi svojih lepih plaž in sprehajališč, izredno modrim morjem, blagi klimi, predvsem pa zaradi udobja namestitev in izredne gostoljubnosti domačinov.


V tem turističnem središču se je locirala tudi turistična agencija Klub Tours, ki ima dolgoletne izkušnje z zagotavljanjem nastanitvenih storitev v zasebnih apartmajih. Če za svoje počitnice izberite Njivice, se bomo vsekakor potrudili, da bo vaš dopust na tem delu mediterana, čim bolj udoben, organizirali vam bomo kvalitetno privatno ali hotelsko namestitev ter vam nudili vse potrebne informacije glede potovanja in dopustovanja v našem delu mesta.


Spoznajte naš otok in lepoto narodnih parkov v regiji tud z izleti, ki jih ponujamo. Dožitivite avanturo odkrivanja otoka s kolesi in skuterji, ter uživajte v lepotah naše obale in z vožnjo z ladjo. Poleg tega nudimo tudi storitve menjalnice, najem avtomobila in prodajo avtobusnih vozovnic.

Najboljši dokaz kakovosti naših storitev so številni gostje, ki se z zaupanjem vračajo, vendar se pa se tudi vsakega novega obiskovalca.

Izberite si svoje počitnice, mi pa vam bomo pomagali da jih uresničite!

Dobrodošli!

Naslov: Draga 33, 51512 Njivice, Hrvaška
Tel.: 00385 51847664 (Njivice)
Tel.: 00385 51678697 (Omišalj)


Draga 33, 51512 Njivice, HrvaškaOther Categories:
 Turistične agencije
 Apartmaji Krk » Njivice


  • Slike [12]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter