Naravni park Lonjsko polje

Jozin Budžak

Jozin Budžak

  • 0 Stars.

Če ste si zaželeli idiličnega ambienta, romantične preteklosti in oddiha v neokrnjeni naravi vas pričakujejo v posavski vasi Krapje, pri družini Hudi. Nudijo namestitev v tradicionalnih stoletnih lesenih hišah ("hiša na trem"), ki so lepo restavrirane in opremljene s starinskim pohištvom, imajo spalnico, kuhinjo in kopalnico ter verando. Ob hiši je velik vrt s kaminom in roštiljem ter prostor za piknik ob Savi. Namestijo lahko do 9 oseb, pogostijo pa tudi do 50 oseb.

V Jozinem Budžaku lahko doživite sproščujoč oddih, ali pa aktivne počitnice. Prijazni domačini vas bodo razvajali z odlično domačo kuhinjo, po želji pa si boste lahko kuhali tudi sami. Gospodar Hudi vas bo z veseljem popeljal na oglede ornitoloških rezervatov, v svoje skrite kotičke, kjer boste zagotovo videli in doživeli pestro floro in favno ter črede konj in krav. Željni ribolova, boste lahko lovili na Savi kar pred hišo ali pa vas bo gospod Hudi popeljal na posebne lokacije (ribolov na stoječih in deročih vodah). Na voljo vam bo tudi uporaba  čolna in koles.

V vasi lahko organizirajo glede na vaše želje rafting, teambuilding, vožnjo s splavom ter vodene oglede Lonjskega polja.


Naslov: Krapje 76, Jasenovac, Hrvaška

Mob.: 00385 98 95 93 223

Tel.: 00385 44 611 202

 


Krapje 76, Jasenovac, HrvaškaOther Categories:
 Naravni park Lonjsko polje


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter